ViktorT Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Dobrý den všem Mám prosbu. Všiml jsem si, že když někomu presta 1.4.7 pošle info o objednávce tak je v e-mailu místo jména nesmyslný řetězec znaků: "UGV0ciBQZXRyb3ZpxI0=" Nevíte někdo co s tím? Zákazník je v databázi správně zadán, ale e-mail který mu pošle systém ho chápe jako UGV0ciBQZXRyb3ZpxI0= e-mail se převede OK a vše i dojde na danou adresu. Děkuji za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Tentýž problém, už jsi to vyřešil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Tentýž problém, už jsi to vyřešil? Zkus poslední verzi 1.4.7.3 a dej vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Zkus poslední verzi 1.4.7.3 a dej vědět. Přiznám se, že mám obavy stahovat další verzi, abych si nezoresr... to co jsem doteď pracně několik týdnů nastavovala. Aktuálně dodělávám přechod z 1.3. na 1.4.7.0. a chci aby to fungovalo. Ve verzi 1.4.7.0. to nemá řešení? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Vyřešeno. V souboru classes/Mail.php stačilo odstranit kódování "base64_encode" a vypadá to, že to běží jak má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts