Scorpion cz Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Zdravím mám takový malý promblém, nastavil jsem si v prestashopu adminu aby se blok s novinkami ukazoval na hlavní stránce (Homepage content ) bohužel se tak nestalo a nevím si rady kde by mohl být zakopaný pes. Poradíte prosím. Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 Pokud máš modul "Blok s novinkami" a myslíš tím "Blok s novým zbožím v0.9 v BO (administraci) nainstalován, tak ješte musíš tento blok a případně další bloky, které si nainstaluješ takzvaně zavěstit do požadovaného nastavení pozice modulů, aby se zobrazoval(i) na úvodní straně a to buď zavěsit nainstalovaný modul do pravého menu "Right column block" a nebo do levého menu "Left column block" a to uděláš v moduly-nastavení pozice modulů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion cz Posted March 30, 2009 Author Share Posted March 30, 2009 Jasný ale já bych chtěl aby se zobrazoval ve střední části Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts