sistembil Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 ARKADAŞLAR ŞİFRELER OLMUYOR NERDE HATA YAPIYORUM ANLAMADIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 dostum dosyaların yazma izinlerini verdinmi? serverda database adı şifre kısımlarını bir kagıda yaz... yanlış giriyorsunki hatalı diyor... her türlü şifre yazmayacaksın... ilk önce servere gir panelden... sonra sql veya database (hangi serveri kullanıyorsan artık) database olusturacaksın... orda databaseye kullanıcı belirteceksin şifresini yazacaksın... ama bunları unutmayacaksın (kafiyeli oldu hea bu arada:)) sonra bu gösterdigin yere yazacaksın... ole sallayarak iş yapma... kolay gelsin adamım... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 kurmasını bilmiyorsan kurma cahil. Okadar konu var önce oku. KArdeş sakin olHerkes bilmek zorunda değil Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 sistembil kardeş Php myadmin de prestashop adında yeni database oluşturuyorsunkurulumda bişey değiştirmeden kayıt et.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 dostum dosyaların yazma izinlerini verdinmi? serverda database adı şifre kısımlarını bir kagıda yaz... yanlış giriyorsunki hatalı diyor... her türlü şifre yazmayacaksın... ilk önce servere gir panelden... sonra sql veya database (hangi serveri kullanıyorsan artık) database olusturacaksın... orda databaseye kullanıcı belirteceksin şifresini yazacaksın... ama bunları unutmayacaksın (kafiyeli oldu hea bu arada:)) sonra bu gösterdigin yere yazacaksın... ole sallayarak iş yapma... kolay gelsin adamım... sende kendini kuru fasulye gibi nimetden sanıyorsun :-P Kedi götünü görmüş yara sanmış sana bişey gösteririm bidaha ne bi kedi bi tarafını görür nede gözlerin bişe görür .... lavugubenim mesajlarımı reply yapma a.... s... senin... sizin gibi ibnelşerlemi ugrasacaz lan burda... adam gibi öğreneceksen öğren öğrenmeyeceksen siktir git!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 ananı getirde biz sikelim orospu cocugu sen ve senin gibi orospu cocukları yüzünden insanlık bu hale geliyor işte... siz ananızın yanlış yerinden cıkmıssınız... babanı bul önce piç kurusu... basar67 ve diğer arkadaslarada küfür eden sendin... merak etme mahkemeye verildin... yakında ananı ziyarete gelirler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 merak etme mahkemede senin ne kadar delikanlı oldugunu görecez koçum... bakalım o zaman ne yapacaksın... cıktıgın yere gerimi gireceksin görecez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Forum ne hale dönmüş arkadaşlar, gerçekten üzüldüm.Hepimize Allah sabır versin. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockman Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 bir kac gündür bu hasanı takip ediyorum millete aşalamaktan başka birşey yaptığı yok bunun buna dur diyen yok mu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 ---Edit: HASAN Nasılsa sana mail olarak gelmiştir. Diğer arkadaşlara saygısızlık olmasın diye yazıları siliyorum. Umarım ne yapacağını anlamıştırsın. Çok basit PM atıyorsun buluşup çay içiyoruz, ama tek fark sen ağzınla içmeyeceksin. Tekrar Saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts