Gijo17 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 www.321kup.cz Upravoval jsem stránky a nevšiml jsem si, že mi zmizel blok s kategoriemi, bohužel už si přesně nepamatuji co jsem upravoval a tak nevím, kde jsem udělal chybu a proč se blok nezobrazuje. Děkuji mnohokrát Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Mrkni v BO do každé kategorie, jestli tam máš zaškrnutou výchozí skupinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gijo17 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Ano mám u všech nastavenou výchozí skupinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pošli mi login do BO, tyhle soutěže "Hádej proč" už mě nebaví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gijo17 Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Omlouvám se, ja myslel, že bude chyba v kódu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Hele, vždyť ti to funguje, blok s kategoriema máš pod informacema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts