golasvar Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Dobrý den ... Zdarma se mi podařilo vyzískat šablonu filter-manufacturer.tpl i s návodem k instalaci mj. i pro PS 1.4 V dotyčných souborech jsem provedl úpravy podle návodu(aspoň si tedy myslím, že jsem neudělal někde nějakou chybu z nepozornosti) přes Ftp jsem vyměnil upravené soubory a nucenou kompilací jsem chtěl stránku spustit. Stránka se ovšem vůbec nenačetla s poznámkou "hledat stránku ...atd" Původní soubory jsem tedy ze zálohy vrátil zpět, oživil nucenou kompilací a web znovu funguje. Přikládám šablonu s návodem i úpravou mých souborů k revizi, resp. k vyzkoušení. Určitě se jedná o nějakou triviální chybu. Děkuji za případné porady:) filter-manufacturer_Install.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Dobrý den ... Zdarma se mi podařilo vyzískat šablonu filter-manufacturer.tpl i s návodem k instalaci mj. i pro PS 1.4 V dotyčných souborech jsem provedl úpravy podle návodu(aspoň si tedy myslím, že jsem neudělal někde nějakou chybu z nepozornosti) přes Ftp jsem vyměnil upravené soubory a nucenou kompilací jsem chtěl stránku spustit. Stránka se ovšem vůbec nenačetla s poznámkou "hledat stránku ...atd" Původní soubory jsem tedy ze zálohy vrátil zpět, oživil nucenou kompilací a web znovu funguje. Přikládám šablonu s návodem i úpravou mých souborů k revizi, resp. k vyzkoušení. Určitě se jedná o nějakou triviální chybu. Děkuji za případné porady:) to je to fakt tak těžký se nad tím trochu zamyslet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golasvar Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 to je to fakt tak těžký se nad tím trochu zamyslet? Já nevím jestli těžký nebo lehký. Nejsem odborník. Zkoušel jsem podle návodu a nevyšlo to. Třeba znáš důvod problému a děláš jenom drahoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts