simberak Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Zdravíčko, pídím se po jednom modulu, kde bylo v bloku zhruba tak 3 poslední objednávky a u každé bylo jméno zákazníka s první písmenkem příjmení a tečkou a pod tim obrázek produktu, který objednal - možná tam bylo i město, ze kterého daný zákazník je a název produktu. Tento modul jsem viděl asi před 2ma měsíci a teď ho nemůžu najít... Ukázka: Nejnovější zákazníci: Pavel K. - Brno [obrázek] název produktu ------------------ Jan B. - Most [obrázek] název produktu ------------------ Dan Ž. - Aš [obrázek] název produktu Nevíte, kde ho sehnat? Neviděli jste ho někde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Presta Changeo ho myslim má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Jo, má, ale jen ty kupující...Né co koupili...Až ten modul uděláš, určitě ho sem postni, mně by se taky líbil ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Až já ho udělám, tak to dřív budem všichni čichat kytky Já jsem ho právě viděl na jednom italskym prestashop eshopu a podle těch italských frází jsem ho pak dogooglil bohužel netušim, jak se teď dostat na ten italskej web Zkoušel jsem googlit naslepo italský fráze, ale bez úspěchu... Tenhle modul je zajímavej, a to z hlediska důvěryhodnosti shopu Když už lidi vidí, že tam lidi nakupujou, tak proč oni by nemohli )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Zdravim, tak jsem tento modul našel. Není sice nejlevněší ale vypadá super. http://catalogo-onlinersi.com.ar/cs/85-lastorders.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Má vůbec investice do takovýho modulu nějakej význam? Zajímá to návštěvníky? Já bych radši implementoval modul, ze kterýho bude mít užitek jak prodejce, tak zákazník, například Facebook referrals... Ale je to váš marketing Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Tohle není uplně ten co jsem myslel, tenhle už jsem taky našel... Mě se jednalo o takovej, jak je napsáno v prvním postu Jakc: máš pravdu, investovat do toho takový prašule je zbytečný... ale jako free modul by to bylo pěkný... A ten FB refferal je super! Akorát trochu nepoužitelný na dropshop, kde mam fixní ceny dodavatele Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 No jako free by bylo hezký spousta věcí. Tak neprovozuj dropshop, lze na tom vydělat xkrát víc, když to umíš prodat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts