gokhankasikci Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Merhaba iletişim formuna yeni sorular eklemek istiyorum (telefon, firma, isim soy isim vs. gibi) fakat contact-form.tpl değişiklik yapmak kolay yalnız bu değişikliklr formda doldurulduğunda admin paneline iletilmiyor admin panelde sadece mesaj kısmına ne yazdıysam o iletiliyor. Yeni bilgileri nası iletebilirim.? Forumda aradım ama tam bir bilgiye ulaşamadım. İyi Çalışmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Şu adreste http://www.prestasho...act-page-forms/ daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. Ama yine de aşağıya dosyaları ekledim. Oradan değişiklik yapabilirsiniz. Öncelikle orijinal dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın lütfen. İyi çalışmalar. contact-form and controller.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Sanırım mail dosyalarını da değiştirmeyi unutmazsınız ama yine de... /mails/en(or and other languages using)/contact.html /mails/en(or and other languages using)/contact.txt /mails/en(or and other languages using)/contact_form.html /mails/en(or and other languages using)/contact_form.txt bu dosyalarınızı da ekte verdiğim dosya içeriği istediğiniz veri alanlarına göre güncellemelisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts