optizyme Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Selam, Ana sayfaya bir resim eklemek istiyorum ancak seçilen dile göre resmin değişmesini istiyorum. Mesela sitem 3 dil ise 3 resmim olsun. A dili seçildiğinde 1. resim, B dili seçildiğinde 2. resim, C dili seçildiğinde 3. resim aktif olsun isterim. Nasıl yaparım? Teşekkürlerimle Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Bunun için bir modül yazılması gerekli. Ama şanslısınız, zaten yazılmış ücretsiz bir tane var. Ve Prestashop'ta kurulu gelmiş olmalı. Front Office Features altındaki Home Text Editor (Editorial) modülü işinizi görecektir. Onu bir inceleyin. İstediğiniz işlemi "Introductory Text" bölümüne HTML kullanarak yapabilirsiniz. Onun dışında özelleştirilmiş başka bir tane daha ihtiyacınız var ise özelden mesaj atabilirsiniz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optizyme Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Teşekkür ederim inceleyip döneceğim. Bir de presta kurulu geldiğinda ana sayfada bilgisayar monitörü vardı. Onu ben kapatmıştım. Neydi neyin nesiydi onu da unuttum. Neyi kapatmıştım ben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Muhtemelen advertising modülünü kapatmışsınız. Modules>Advertising&Marketing altında Block Advertising modülünü aktive ederek geri getirebilirsiniz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts