mahsum Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 İyi günler, prestashop sayfası açılmadan önce önde bi sayfa açılmasını istiyorum ordan mağazaya yönlendirmek istiyorum nasıl yapabiliriz. şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Ekteki dosyayı index.php ile aynı dizine koyun. 5 saniye sonra sayfanın yönlendirildiğini göreceksiniz. Eğer ek dosyadan önce Prestashop'a ait index.php önce açılıyorsa bu durumda, host aldığınız yerden kontrol paneline giderek domain ayarlarında ilgili düzeltmeyi yapmalısınız. İyi çalışmalar. index.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahsum Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 teşekkür ederim fakat sorun biraz farklı ben bi index kendime göre oluşturuyorum orada bir yere link verip mağaza yönlendirmek istiyorum. fakat site ilk açıldığında kendi indexim geliyor ama mağaza ya yönlenmiyor index.php ile index.html çakışıyor 404.php ye yönlendiriliyorum. teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Hazırladığınız sayfaya ve host aldığınız cpanel bilgilerine ihtiyacım var. Yapılacak işlem: Hazırladığınız sayfayı bir klasör içerisine koyup o klasörü prestashop'ın index.php si ile aynı dizine koyun. Hazırladığınız sayfada verdiğiniz linkin doğru olduğuna dikkat edin. Başında bir üst dizini gösterir ../ olmalı. Cpanel e girip domain yönetimine geçin ve sitenizin domainini klasör içerisine koyduğunuz dosyaya yönlenecek şekilde güncelleyin. Anlaşılmayan bir yer varsa özelden bilgileri mesaj atabilirsiniz. Ben yapabilirim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts