Troppau Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Zdravím, po upgrade na 1.4.6.2 mi nefunguje překladani. přeložím model, uložím a znovu otevřu znova překlady a modul je nepřeložen. práva na zápis jsou v pořádku. ((pro tetsování jsem nastavil i 777) CASH a compile samozřejmě umím použít správně... pokud se podíám na ftp do souboru daného modulu cs.php, tak zůstává prázdný... zkuste někdo nějaký tip, čím to může být. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Jakou šablonu používáš? Origo nebo svoji? Jestli svoji přepni na origo a zkus to v ní...(případně si zapni mod údržba...pokud to je ostry shop). Problem má více userů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 To jsme rád, že nejsem sám s tou origo šablonou to je vyzkoušené? přijde mi to jako nesmysl, protože do šablony nijak nezasahuji, pouze do modulů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvito Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 No to sám nejsi. Nemůžu na to zaboha přijít. Zkouším to na 2 hostinzích i na lokále. Nevím čím to je. Ještě nedávno to šlo úplně v pohodě a teď některé moduly nejdou přeložit ani náhodou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvito Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Už jsem to psal i v jiném vlákně, ale problém je v PHP. Našel jsem to na jinéím fóru: "K této chybě došlo v důsledku vyššího zabezpečení nové verze PHP, projevovala se ale až při použití dodatečných šablon, proto nebyla zjištěna a odstraněna dříve. Pro zajímavost, stejné potíže byly zaznamenány v nejnovějších testovacích vydáních PrestaShopu 1.5 a dle vyjádření tvůrců se v dalších verzích pokusí problém vyřešit odptimalizací kódu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troppau Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Už jsem to psal i v jiném vlákně, ale problém je v PHP. Našel jsem to na jinéím fóru: "K této chybě došlo v důsledku vyššího zabezpečení nové verze PHP, projevovala se ale až při použití dodatečných šablon, proto nebyla zjištěna a odstraněna dříve. Pro zajímavost, stejné potíže byly zaznamenány v nejnovějších testovacích vydáních PrestaShopu 1.5 a dle vyjádření tvůrců se v dalších verzích pokusí problém vyřešit odptimalizací kódu." takže existuje nyní řešení? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 takže existuje nyní řešení? zkus tohle http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-4808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvito Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 http://www.prestashop.com/forums/topic/154395-nefunguje-preklad-modulu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
avantec Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Taktéž mě to nefungovalo. Presta 1.4.7. Uložení proběhlo úspěšně, ale nic se neuložilo. Provedl jsem změnu AdminTranslations.php podle http://forge.prestas...owse/PSCFI-4808 Zároveň bylo potřeba navýšit max_input_vars (tj. maximální počet odesílaných polí formulářem) u poskytovatele hostingu. Osobně jsem navyšoval na 2000, záleží kolik modulů máte nainstalováno. Problém se tím vyřešil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts