apiart Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Ja używam programu Firmeslink już prawie 2 lata. Większość rozwiązań w tym integratorze ustawiłem pod siebie i jest OK. Większość niestety metodą prób i błędów ponieważ największy mankament to uboga instrukcja obsługi (dużo funkcji w ogóle nie opisanych). Brak informacji o aktualizacjach - chodzi o umieszczenie chociażby na stronie jaka jest aktualnie najnowsza wersja (gdzie ją pobrać) i jakie zmiany zostały wprowadzone. Po tak długim użytkowaniu zauważyłem, że strasznie zwiększył mi się baza klientów w Subiekcie. Okazuje się, że zakładka klienci w programie jest zupełnie zbędna. Program nie szuka w subiekcie istniejącego już klienta po NIP lub mail jak jest to opisane, tylko tworzy nowego. Czyli jeśli w Subiekcie mamy już klienta z nr NIP 123 (który wcześniej nie składał zamówienia na sklepie) i teraz taki klient zakłada nowe konto w sklepie program tworzy nam w Subiekcie kolejnego klienta z tymi samymi danymi czyli nip 123. Dodatkowo jeśli klient nie zakłada konta tylko składa zamówienie jako gość, to za każdym razem w Subiekcie pojawia się nowy klient. Klienci są synchronizowani tylko i wyłącznie po symbolu (subiekt) i ID (sklep) Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian11 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Ja używam programu Weaver wms, mają integrację z Prestashop i wieloma innymi sklepami internetowymi, jak i z systemami np; Insert, exact , sonet , symfonia i z firmami kurierskimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 55 minutes ago, julian11 said: Ja używam programu Weaver wms, mają integrację z Prestashop i wieloma innymi sklepami internetowymi, jak i z systemami np; Insert, exact , sonet , symfonia i z firmami kurierskimi. Wygląda dobrze. Nie ma na stronie informacji o cenie. Czy jesteś w stanie podać ją? https://weaversoft.pl/integracje-z-systemami-firm-trzecich/insert-subiekt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
julian11 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) 22 hours ago, Kuras said: Wygląda dobrze. Nie ma na stronie informacji o cenie. Czy jesteś w stanie podać ją? https://weaversoft.pl/integracje-z-systemami-firm-trzecich/insert-subiekt Edited March 10, 2020 by julian11 idk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 5 hours ago, julian11 said: Gapa ze mnie. Nie zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts