gokhankasikci Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 CSS ile isimlendirilen Bilgiler kısmında görünmemesine rağmen 'Mağazalar' alt menü olarak gözüküyor.Nasıl kaldırabilirim yada bunun adını nasıl değiştirebilirim... Şimdiden teşekkür ederim... Ayrıca bi sorum daha olacak Katagorilere resim yüklediğimde çözünürlük aşırı derece düşüyor resmin ne olduğu belli olmuyor. aynı resmi klasöründe içine atarak düzeltiyorum sorun olmuyor. Neden bozulur resimler ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Bu işi bilcek kimse yok heralde Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 CSS ile isimlendirilen Bilgiler kısmında görünmemesine rağmen 'Mağazalar' alt menü olarak gözüküyor.Nasıl kaldırabilirim yada bunun adını nasıl değiştirebilirim... Şimdiden teşekkür ederim... Ayrıca bi sorum daha olacak Katagorilere resim yüklediğimde çözünürlük aşırı derece düşüyor resmin ne olduğu belli olmuyor. aynı resmi klasöründe içine atarak düzeltiyorum sorun olmuyor. Neden bozulur resimler ? Birinci sorunuzun cevabı Back Office'de Tools>CMS altında. Buradan Mağazamızda menüsünü kaldırabilir veya değiştirebilirsiniz. İkinci soru için ise Back Office'de Preferences>Images altındaki JPG ve PNG kalitesini değiştirmelisiniz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Birinci sorunuzun cevabı Back Office'de Tools>CMS altında. Buradan Mağazamızda menüsünü kaldırabilir veya değiştirebilirsiniz. İkinci soru için ise Back Office'de Preferences>Images altındaki JPG ve PNG kalitesini değiştirmelisiniz. İyi çalışmalar. Tekrar merhaba.. CMS altında Mağazalar (our stores) Malesef ki yok. Onları düzenledim zaten ama ordan değilde başka bi yerçek otomatik çekiyor oraya sanırım. nerden bulamadım ama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Şu durumda Modules altından Stores modülünü kaldırmayı deneyebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Şu durumda Modules altından Stores modülünü kaldırmayı deneyebilirsiniz. Güzel fikir ama kaldırım. Sağ alttaki Our Stores (Mağazalar) kalktı evet ama CMS (Bilgiler) 'de halan en altta yazıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Bana PM gönderin, çözelim, çözümü yazalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 Modül Ayarlar > Ön Ofis Özellikleri' sekmesi > CMS Blok v1.1 'ı Konfigüre yi tıklıyoruz CMS Blok yapılandırma'da Bilgiler başlığını editle seçeneğinden Mağaza Ekranı Blok sonunda görülen mağaza ; Şeçeneğini HAYIR olarak yaptığımızda sorun düzelti. ÇAĞLAR arkadaşımı biraz yorgum, teamviewer ile bilgisiyarıma girip bizzat ilgilendiği için sonuz teşekkürlerimi sunuyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Bide bu arada dün çağlara birşey sordum biraz aradık beraber ama vaktimiz yetmedi. Bugün aramaya devam ettim buldum. Belki sizde karşılaşırsanız diye yazıyorum. Üst menü ile alt sayfa arasında bi boşluk var onu düzeltmek için ' superfish-modified.css ' 70. satırdaki ' margin-bottom: 1em; ' dizinini ' margin-bottom: -1em; ' olarak düzelttim sorun düzeldi. Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhankasikci Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 ' superfish-modified.css ' 11. satırdanda site logosunun olduğu alanı büyütebilirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Rica ederim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts