Michael87 Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Dobrý den, při vyplňování údajů k objednávce v "Rychlá platba" se po kliknutí na "pokračovat" objeví hláška: Nastaly 2 chyby : příjmení je vyžadováno. křestní jméno je vyžadováno. A to i přes to, že obě tyto pole jsou řádně vyplněna! Při opětovném kliknutí na "pokračovat" už lze pokračovat v objednávce... Další problém je, že při zkopírování kódů na slevu do košíku ze stránek, vyskakuje Error, i když je číslo správně zadané, ale když jej přepíšu ručně, tak už funguje. Nicméně když jsem změnil formátování toho kódu na stránkách, tak to nepomohlo... Vyzkoušet můžete případně na www.iSprej.cz Děkuji Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViktorT Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 ahoj, mám ten samý problém, od upgrade na novou verzi, musím zapnout objednávku jedním krokem, jinak mi to taky nešlape. Ale nevím co s tím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Sledujte tohle hlášení o chybě http://forge.prestashop.com/browse/PSCFI-4984 možná to má souvislot s vašimi problémy, protože to vypadá že nastane zacyklení...v případě nepřihlášeného zákoše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViktorT Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Děkuji za informaci, pomohlo to, již vše šlape, tady je návod: I changed line 271 in OrderController.php from: if (self::$cookie->is_guest) to: if (self::$cookie->is_guest && $this->step != 2) This appears to have solved the issue. I can now place orders as a guest on the 5-step checkout. If I see other issues I'll log them. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Dobrý den, při vyplňování údajů k objednávce v "Rychlá platba" se po kliknutí na "pokračovat" objeví hláška: Nastaly 2 chyby : příjmení je vyžadováno. křestní jméno je vyžadováno. A to i přes to, že obě tyto pole jsou řádně vyplněna! Při opětovném kliknutí na "pokračovat" už lze pokračovat v objednávce... Další problém je, že při zkopírování kódů na slevu do košíku ze stránek, vyskakuje Error, i když je číslo správně zadané, ale když jej přepíšu ručně, tak už funguje. Nicméně když jsem změnil formátování toho kódu na stránkách, tak to nepomohlo... Vyzkoušet můžete případně na www.iSprej.cz Děkuji Michal Mám stejný problém, ale používám objednávku na jedné stránce. Vaše řešení, které zde uvádíte nepomohlo, což je logické z toho příkazu. Nevím si rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts