gledy Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Zdravím, jak založím novou kategorii ? Našel jsem pouze vytvoření nové podkategorie, která se založí pod kategorií "Domů". Chtěl bych to nějak takto: Dámské oblečení > Trička > Kalhoty > Boty > ..... Pánské oblečení > Trička > Kalhoty > Boty > .... Můžete zaslat i odkaz přímo na založení nové kategorie. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Ano, hlavní kategorie jsou pod DOMŮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 Ano, hlavní kategorie jsou pod DOMŮ Ale to já právě nechci Chtěl bych založit vlastní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Ta kategorie DOMŮ funguje jen na homepage s doporučenými produkty, nikde jinde vidět není. A pokud jí smažeš, tak ti nepujde celej katalog. Prostě si vytvoř v administraci hned podkategorii když klikneš na katalog a neřeš. Respektive popiš problém. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 Ta kategorie DOMŮ funguje jen na homepage s doporučenými produkty, nikde jinde vidět není. A pokud jí smažeš, tak ti nepujde celej katalog. Prostě si vytvoř v administraci hned podkategorii když klikneš na katalog a neřeš. Respektive popiš problém. Dobrá, vyřešil jsem to tedy další podkategorií. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Stejně to jinak vyřešit nejde, pokud chceš aby shop fungoval a pokud ti vadí ten název domů, tak si ho přepiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy Posted February 21, 2012 Author Share Posted February 21, 2012 No jde mi o to, že chci vypsat kategorie do horizontálního menu. Bohužel, když tam přidám kategorii, přes jquery mi vyjedou další kategorie. Chci pouze odkazy na danné kategorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts