gledy Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Zdravím, můžu se zeptat, kde se dají upravit odkazy v modulu Blok s trvalými odkazy ? Zkoušel jsem je přepsat přímo v TPL souboru, ale žádná změna se neprojeví. Děkuji za rady PS: jestli se to zde již řešilo, omlouvám se za založení nového vlákna Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Viz. můj podpis... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gledy Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 Viz. můj podpis... Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoivo Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Prosim, prosim já mám taky dotaz. Když už si to upravuju v TPL, můžu tam nějak dostat české písmo ? Když to přejmenuju na něco kde se vyskytuje písmeno s háčkem nebo čárkou, tak to rozháže vzhled stránky. Předem dík Ivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Nainstaluj si pspad a nastav v nem kodovani na utf-8. Jinak preklady se delaji v administraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoivo Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Dík za odpověď. V té administraci to přeložit nejde. V seznamu modulů si většinu modulů upravit můžu, ale nějaké upravovat nejdou. S tím pspad to funguje. Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Musíš si nastavit práva na soubory v těch modulech na CHMOD777. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoivo Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Já testuju prestashop na svém počíači, ne na internetu. Používám program Vertrigo. Jak to vyřešit tady? Mám všechna oprávnění k souborům, ale stejně nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts