tomas Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Při testu objednávky a jejím dokončení mi samovolně vždy přidá nějaký produkt, cena je za správný nákup ale netuším z jakého důvodu přidává samovolně do objednávky jiné zboží. V mejlu co dojde jako přehled a cena je vše v pořádku, v přihlášení a přehledu objednávek ale vidím naváíc věci kterém jsem ručně do košíku nepřidal, setkal jste se stímto někdo? Ještě mě zaráží v průběhu objednávky nápis čeká na platbu šekem když je zboží objednáno na dobírku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Mam ten isty problem, na stastie nie vzdy, pozeram, ze zrejme to bude problem so zakaznikom, ktory kupuje cez IE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marťas Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Zdravím, také se mi to stalo na 1.5.2 a produkty nešly ani z BO odstranit, musel jsem přes databázi.. Po úpravě DB jsem zkusil udělat testovací objednávku a vše v pohodě. A další zákaznické objednávky taky chodí v poho. Nechápu co se stalo (poslední dobou mi přijde, že se presta chová dost nevyzpytatelně podobně jako Windowsy).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
som3body Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Mne sa to stalo potom, ako sme zmazali testovacie objednávky. V databáze ostanú produkty, aj keď sa objednávka zmazala. Treba prečistiť databázu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts