Zengorius Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 chcel som sa opýtať ako upravím triedenie aby bolo možné triedit produkty aj podľa výrobcu, chcel by som aby bolo možné triedenie podľa výrobcu aj v danej kategórií, nie všetky produkty spolu. teda ak som v danej kategórií a vyberiem si výrobcu zobrazí mi produkty od toho výrobcu ale iba z tej kategórie, verím že mi rozumieť, prosím o pomoc, nič ma nenapadá... // viem ze je aj SR forum ale tam je to mrtve Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 K tomu je modul - Layered navigation block. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zengorius Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 vyzerá to fajn ale ja používam 1.3.x : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jojda Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Tady mají verzi i pro 1.3: http://www.broucek-a-beruska.cz/moduly-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zengorius Posted February 20, 2012 Author Share Posted February 20, 2012 diky diky, presne to som práve robil a aj sa mi to podarilo ale mám jeden problém, mám v kategórií napríklad 7 strán a keď sfiltrujem výrobcu tak mi zobrazí produlty výrobcu sice správne ale možnost navigácie na 7 strán tam ostane aj keď tam sú produkty už len na jednu stranu...určite len nejaká podmienka ale neviem presne aká a kde :// v php som high beginer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts