marecekloool Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 (edited) Zdravim Viete mi niekto poradit preco mi import atributov robi stale problem? Momentalne frcim na najnovsej preste ale stretol som sa s tym aj na starsich verziach. Ked importujem len jednu vlastnost pre dany produkt, napriklad len velkosti ide vsetko fajn. Ked ale importujem kombinacie vlastnosti (farba+velkosti) mam s tym problem, vytrvori dane atributy aj ich hodnoty ale nepriradi ich k produktom podla ID (ID, combinations, quantity) hodnoty oddelujem ciarkami ale skusal som spravit import CSV aj z prikladu ktory som si stiahol a doplnil z administracie "LE0003A","Farba:Black, Veľkosť:S",3333"LE0003A","Farba:Black, Veľkosť:M",3333 "LE0003A","Farba:Black, Veľkosť:L",3333 Naozaj budem vdacny za akukolvek pomoc nakolko s tym uz dlhsie neviem pohnut a skusal som uz kadeco... EDIT: prave som si vsimol preco mi to robilo problemy... totiz ten sample subor v admine na ukazku toho ako sa importuju atributy ma jednu chybicku.. ma o jednu bodkociarku naviac, akurat za druhym atributom... To ale stale nevyriesilo moj problem. Totiz ked importujete produkty a date do stlpca ID nejaky kod eshop ho akosi ignoruje a vytvori si vlastne IDcko. Miesto toho mojho pouzije poradove cislo produktu. A teda ked dam importovat atributy ktore su viazane na moje IDcka tak sa atributy sice vytvoria ale nepridaju sa k danym produktom. Neviem ako to obist. Prosim skuste mi niekto pomoct, vopred pekne dakujem Edited February 19, 2012 by marecekloool (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 No já vůbec nechápu, proč tam máš ty uvozovky, ty tam nemají co dělat. Já prostě do prvního sloupce napíšu ID produktu a do druhýho kombinaci, například takto: 100001 Velikost:L,Barva:Černá Thats all a funguje bez problémů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka1311 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 "ID" musí být číslo, pokud tam k tomu nacpeš písmena, tak se nediv, že si to přidělí své vlastní ID. - Proto do ID číslo, ten kůd si dej do položky "Kód zboží #" - platí to pro import zboží i kombinací Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted May 15, 2014 Share Posted May 15, 2014 Dobrý večer .. Nejde mi založit nové téma, tak to zkusím napsat tady ... mám problém s importem "vlastností" .. Hledal jsem hledal, ale ničeho jsem se nedohledal .. jen import atributů, ale ty nemám žádné ... Potřeboval bych naimporotvat cca 5 vlastností které jsem si vytvořil ke každému produktu .. jen nevím, jak toho docílit .. všude jsem našel jen rady jak naimportoovat atributy ... Jde to vůbec? Děkuji za pomoc :-) Mám prestashop 1.6.0.5 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revert Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 (edited) Dobrý večer .. Nejde mi založit nové téma, tak to zkusím napsat tady ... mám problém s importem "vlastností" .. Hledal jsem hledal, ale ničeho jsem se nedohledal .. jen import atributů, ale ty nemám žádné ... Potřeboval bych naimporotvat cca 5 vlastností které jsem si vytvořil ke každému produktu .. jen nevím, jak toho docílit .. všude jsem našel jen rady jak naimportoovat atributy ... Jde to vůbec? Děkuji za pomoc :-) Mám prestashop 1.6.0.5 .. Ahoj, přišel jsi na to jak naimportovat více vlastností? já zkouším všemožně a nejde mi to. mám PS 1.5.6.2 a csv ve tvaru: ...;"Vozy:Volkswagen Passat B6:0:1,Pn:3C0959:0:1,Dálkové ovládání:Ano:0:1,Vystřelovací:Ne:0:1,Čip:ID46:0:1";... dle Feature(Name:Value:Position:Customized) a chci to nacpat do toho pole customized Díky Edited November 25, 2014 by revert (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts