Wonder.x Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Zdravím Vás, když chci při přidávání nového zboží vložit jakýkoliv text do popisu a krátkého popisu v opeře, tak se nic nezobrazí a obě okna jakoby zamrznou a nejde do nich nic psát. Když zobrazím html kód tak vidím jen <p><span>...</span>.</p> ale s textem přes editor nezle manipulovat. Když udělám to samé akorát udělám před vložením mezeru nebo vepíšu nějáky znak tak vložení proběhne bez problému. V jiných prohlížečích funguje bezproblémově (FF,Chrome,IE). Je jiné řešení něž prostě začít používat jiný prohlížeč? Verze 1.4.6.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Opera standartně nepodporuje více věcí. Než laborovat s javaskriptem, sáhl bych rovnou po jiném prohlížeči. V podstatě zbytečná otázka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder.x Posted February 16, 2012 Author Share Posted February 16, 2012 Máš pravdu, jen jsem chtěl vědět zda-li neměl někdo stejný problém a neřešil ho. U mě není problém zmněnit prohlížeč ale jde o zarytého "Operistu", který nechce měnit. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Taky jsem býval :-) Ale právě kvůli podivné podpoře javaskriptu jsem šel na jiný prohlížeč:-) Google Chrome + Firefox, používám je společně. Párkrát jsem se zkoušel Opeře vrátit, ale nenene :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts