Petr Láslo Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Ahoj,mohu Vám nabídnout webhosting pro PrestaShop. Jedná se o webhosting Stronghost.cz. E-shop je na našem webhostingu otestován a běhá bez problémů. Podporujeme inviduální nastavení safe_mode, které si může každý uživatel díky administraci PLESK upravit dle sebe.Naše doporučení:Tarif Standard- 12 000MB- neomezené databáze, subdomény, ftp- 100x email- 10 domén 2.řáducena 79,-Kč/měsíc bez 19%DPHReference: ITobchod.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Láslo Posted April 1, 2009 Author Share Posted April 1, 2009 Ještě rozšířím svou nabídku:Mohu nabídnout také kompletní instalaci PrestaShopu vč. češtiny a webhostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David.dee Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Tak přesně takové hostingy nesnáším. Nedokážete konkurovat kvalitou, tak nabízíte nesmyslné množství zdrojů a nízkou cenu. To jsou prostě češi. Když nemůžu konkurovat, tak zlevním. Potom se webhosteři díví, že se na trhu objevují hostingy za 19,- s DPH. Patříte jako další společnosti k webhostingovým cenokazům. Strašně by mě zajímalo, na jakém hw to honíte. Když jsme umisťovali servery do serverhousingového centra, tak jsem se nestačil divit co je tam za železo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 jenom souhlas ;-) češi je národ nenakrmenejch ovcí co se chtějí pást na zelenej.. Mám eshopy a vím když mi zavolá člověk, že jinde na internetu stojí tohle a tohle tolik a tolik jestli mu to dám za taky takovou cenu. Tak řeknu ať si to koupí tam a on mi řekne že by to potřeboval ihned a tam mají dostupnost týden, já 24hodin. Co na takový lidi říct.S webhostingem je to samé jako všude, ikdyž s kapustou mám výborné zkušenosti a za 20,- měsíčně mi tam běží xx webů. Přesně mi to konfigurujou jak chci já a jak jim to vyhovuje a taky to šlape za pár ;-) Samozřejmě na hostingy active24 a podobné to nekonkuruje, takže jako vždy: kvalita=cenaBohužel češi slyší cena a jdou po ní jak slepice po flusu..Hosting s jednima referencema je taky dobrej no :-D Už jenom ten úžasný obchod viz. ITobchod.net, bez urážky ale tam bych si nic nekoupil i kdyby to stálo o 50% míň než kdekoliv jinde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Hosting s jednima referencema je taky dobrej no :-D Už jenom ten úžasný obchod viz. ITobchod.net, bez urážky ale tam bych si nic nekoupil i kdyby to stálo o 50% míň než kdekoliv jinde... Myslím že ten shop měl hlavně ukázat rychlost načítání,ne kvalitu grafiky.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 no ono o sobě prestashop je celkem rychlý a jestli je server na optice v česku tak je rychlý i kdyby byl na shit železe. Jenže to jsou ty hostingy, které potom při nějakém problému nejsou shopni reagovat do 10 minut ale problém je vyřešen za 3 hodiny. Nezálohujou tak často a podobně. Jak už jsem řekl kvalita=cena ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Vím jak to myslíš,ale jak říkáš zákazníci se musí naučit,že kvalita něco stojí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Musí naučit je výstižné, ale to je ten největší problém. Každý by chtěl všechno nejradši zadarmo a ještě mu to přivést pod nos.Bohužel velmi pochybuju, že se to do budoucna změní, spíše bude hůř. Internetový trh je zaplaven odpadky..Jinak se vším souhlasím a už nebudu reagovat na tento reklamní thread a kazit jim reputaci :-) Každej má mozek a udělá si názor svůj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David.dee Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Musí naučit je výstižné, ale to je ten největší problém. Každý by chtěl všechno nejradši zadarmo a ještě mu to přivést pod nos.Bohužel velmi pochybuju, že se to do budoucna změní, spíše bude hůř. Internetový trh je zaplaven odpadky..Jinak se vším souhlasím a už nebudu reagovat na tento reklamní thread a kazit jim reputaci :-) Každej má mozek a udělá si názor svůj.. Také bych to tak zhodnotil. Znám moc dobře případy, kdy jsou lidi ochotni platit 250,- měsíčně za 300MB. Protože ví u koho to mají a jak mají rychlý support. Za kvalitní služby jsou dnes zákazníci už naučeni platit. Já osobně pokud jsem závislý na webu nebo e-mailech, bez kterých nemůžu několik hodin fungovat, si zaplatím i těch 250,- pokud vím, že to opravdu bude fungovat.Poslední slovo a už se k tomu nebudu vracet :-)Můj komplet dodělaný shop na prestě má 20MB. Na co 12GB? Pouze reklamní poutač. Provozovatel ví, že 90% zákazníků tam ty data nikdy nenahrnou. Ale přál bych mu pár zákazníků, kteří s jedním obchodem dokážou dát naprdel i čtyřjádrovému xeonu. V tarifu je viz info možné i 10 domén 2. řádu. Pokud to nebudou jen aliasy, tak takových 10 shopů za pár desítek korun měsíčně, to je potom radost. A už dost, jde se pracovat. :-) Jinak Kaspi díky za hodně užitečných rad a tipů. Bodlo to, respekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts