jiritomekeu Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Dobrý den, zprovoznil jsem vlastní šablonu na prestashopu 1.4.6.2. Ve výpisu produktů mi nefunguje filtrování (dle ceny, názvu, ...), je třeba nějaké kritérium pro výpis produktů (musí být seznam (ul)?). Dále mi nefunguje změna jazyka a měny. Změna jazyka je pouhý odkaz, při kliknutí se nic nestane, ale při napsání adresy natvrdo a odkliknutím vše funguje, nevím, kde může být problém. Děkuji za odpovědi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Dobrý den, zprovoznil jsem vlastní šablonu na prestashopu 1.4.6.2. Ve výpisu produktů mi nefunguje filtrování (dle ceny, názvu, ...), je třeba nějaké kritérium pro výpis produktů (musí být seznam (ul)?). Dále mi nefunguje změna jazyka a měny. Změna jazyka je pouhý odkaz, při kliknutí se nic nestane, ale při napsání adresy natvrdo a odkliknutím vše funguje, nevím, kde může být problém. Děkuji za odpovědi. http://americanmoose.cz - zde je ukázka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts