Draq Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Ahoj/Dobrý den, nainstaloval jsem si prestashop a nahrál nějáký vzhled, který jsem následně začal upravovat k obrazu svému, to že to zatím moc nevypadá dobře pomiňme stranou Spíše se mi stala nečekaná věc, nevím jestli jsem někde špatně kliknul a třeba něco vypnul, ale když dám zboží do košíku a následně check out, na strance order se mi nic nezobrazí (zobrazí se jen menu a věci okolo, obsahem je to prázdné). Adresa: sportes.cz Ps: Zatím je zboží jen v kategorii doplňky->batohy Děkuji za případné rady jak to tam dát zpět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_matis_ Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 skus v subore config/config.inc.php zapnut debug: zmen /* Debug only */ @ini_set('display_errors', 'off'); define('_PS_DEBUG_SQL_', false); na /* Debug only */ @ini_set('display_errors', 'on'); define('_PS_DEBUG_SQL_', true); a mal by si vidiet, kde je chyba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draq Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Díky, nakonec sem zjistil, že to bylo špatným tématem, protože když jsem tam hodil základní, vše fungovalo. Hodil jsem tam teď to nový základní a snad mi to v tuhle chvíli bude stačit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts