Pajik Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Chci se zeptat, viděl jsem na některých e-shop stránkách z Presty blok "Můj účet". Tento blok je v modulech pod názvem "blockmyaccount" nebo to někdo z Vás vytvořil ? V adminu jsem jej nikde neviděl. Taky bych jej moc chtěl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Koukni tady http://www.prestashop.com/forums/viewthread/7253/modules/bloc_my_account__custom_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Děkuji kamaráde, super, mám radost, ted už poběžím spinkat, ale zítra si s ním pohraji. Je na něj i překlad někde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Přeložíš v BO v Překladech modulů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomasis Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Chci se zeptat, viděl jsem na některých e-shop stránkách z Presty blok "Můj účet". Tento blok je v modulech pod názvem "blockmyaccount" nebo to někdo z Vás vytvořil ? V adminu jsem jej nikde neviděl. Taky bych jej moc chtěl Mě to nějak nejde, nastavím ho na pozici right colum bloc, ale nezobrazí se, nevíte čím by to mohlo být ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Chci se zeptat, viděl jsem na některých e-shop stránkách z Presty blok "Můj účet". Tento blok je v modulech pod názvem "blockmyaccount" nebo to někdo z Vás vytvořil ? V adminu jsem jej nikde neviděl. Taky bych jej moc chtěl Mě to nějak nejde, nastavím ho na pozici right colum bloc, ale nezobrazí se, nevíte čím by to mohlo být ? Tobě furt něco nejde,nepleť si login jako admin a login jako user, to neznamená, že když jsi lognutý v BO tak hned budeš i na FO! Udělej si registraci na FO jako user, po provedení birokratické administrativy svého účtu ti ihned modul přepne z no-login na login! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Mám dotaz. Mám na Prestě 1.4 blok "Můj účet" a nemůžu najít css, kde se upravuje jeho nastavení. Předělávám grafiku a zatím jstem vše, co potřebuji našla v img nebo css. Co se týče bloku "Můj účet", tam fakt nevím, kde se to dá doupravit. Podařilo se mi smáznout fotter a část pozadí bloku. Zbytek nemůžu ani za nic v souborech najít :-/ Ví někdo? Poradí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 /themes/prestashop/css/modules/blockmyaccount/blockmyaccount.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amenity Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Díky moc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts