Vlastik Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Zdravím, nemáte někdo zkušenosti jak smazat testovací objednávky?Aby se mě vymazal celkový obrat a všechno s tím související.Mám Prestashop 1.4.4.0.Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
carbik Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Smazání testovacích objednávek a vytvořených zákaznických účtu. Musíš to udělat přes databázi. První část maže objednávky, druhá vytvořené zákazníky a třetí jeji adresy. Databázi si samozřejmě nejdříve zazálohuj. TRUNCATE `ps_orders`; TRUNCATE `ps_order_customization_return`; TRUNCATE `ps_order_detail`; TRUNCATE `ps_order_discount`; TRUNCATE `ps_order_history`; TRUNCATE `ps_order_message`; TRUNCATE `ps_order_message_lang`; TRUNCATE `ps_order_return`; TRUNCATE `ps_order_return_detail`; TRUNCATE `ps_order_return_state`; TRUNCATE `ps_order_return_state_lang`; TRUNCATE `ps_order_slip`; TRUNCATE `ps_order_slip_detail`; TRUNCATE `ps_message`; TRUNCATE `ps_cart`; TRUNCATE `ps_cart_product`; TRUNCATE `ps_customer`; TRUNCATE `ps_customer_group`; TRUNCATE `ps_customer_message`; TRUNCATE `ps_customer_thread`; TRUNCATE `ps_address`; TRUNCATE `ps_address_format`; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Já jsem na to použil modul deletetestorders, je tu někde na foru. Maže pouze objednávky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 mireka : Super, našel jsem ho. Jenom maže úplně všechny objednávky, tak pozor Zrovna jsem to vyzkoušel na verzi 1.4.6. deletetestorders-v1adjusted.zip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlastik Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 Vyřešeno. http://www.prestashop.com/forums/topic/27898-cislovani-faktur-objednavek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdan Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Modul deletetestorders-v1adjusted.zip funguje i na verzi 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReWegar Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Chtel sem tohle pouzit ale na verzi 1.5.3.1 to nejde nainstalovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Na co to instalovat, když stačí provést ten SQL příkaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Zdravim testovaci objednavky mi to smazalo, ale stale v v DB informace o platbe a doruceni. TJ vytvoril jsem novou objednavku ID 1 ale uz je kni naparovana platba i doprava z predchozi testovaci objednavky. Kde smazu vse ? Ktere tabulky jeste zapotrebi vycistit ? Aby to bylo jako po ciste instalaci. Vcetne resetu Increment cisla pro FAKTURY a DODAKY ? Diky PS: Mam verzi 1.5.4.0 Edited April 10, 2013 by MarkKiss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kait Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Testovaci objednavky mazu pres backend obchodu: 1) vlezu do objednavky kterou chci smazat 2) podivam se na url objednavky v browseru napr index.php?controller=AdminOrders&id_order=13&vieworder&token=30f791ea3c480c6b3dbc2ae5c9bb1f64 3) url rucne prepisu z "vieworder" na "deleteorder" a url spustim 4) testovaci objednavka je smazana Edited April 11, 2013 by kait (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 To ale neresetne poradova cisla ( ja bych rad aby to bylo ciste zacinalo vse 1 jako po instalaci ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 V nové verzi PrestaShopu 1.5.4.0 je k dispozici modul Čistič PrestaShopu [pscleaner], který umožnuje podle výběru vymazat a zresetovat: 1. Katalóg (výrobky, vlastnosti, kategorie, štítky, obrázky, ceny, přílohy, scény, slevy, atributy skupin a hodnoty, výrobci, dodavatelé) 2. Objednávky a zákazníky (zákazníci, košíky, objednávky, hosté, zprávy, statistiky) 3. Zkontrolovat integritu dat Funkce 1. a 2. fungují i pro PS 1.5.3.1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 To je presne co jsme hledal Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Jeste jedna otazka v jake tabulce je nastaveno INCREMENTOVANI pro dodali listy mam vse resetle dostanu obj cislo 1 fa cislo 1 zakaznik 1 ale dodaci list cislo 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Jeste jedna otazka v jake tabulce je nastaveno INCREMENTOVANI pro dodali listy mam vse resetle dostanu obj cislo 1 fa cislo 1 zakaznik 1 ale dodaci list cislo 26 Problém s číslovaním dodacích listu lze odstranit takto: Zadat přes Objednávky > Dodací listy > Dodací list možnosti > Číslo dodacího listu: 1 Nebo přes MySQL: UPDATE `ps_configuration` SET `value` = 1 WHERE `ps_configuration`.`name` = 'PS_DELIVERY_NUMBER'; Edited April 11, 2013 by PrestaCS.cz (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nastaveni v systemu mi nefunguje, SQL ano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinp Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Zajímalo by mě, proč není možnost smazání objednávek? A z jakého důvodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts