wert Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Mám Nainstaloval jsem prestashop 1.1, vše celkem funguje, akorát, když se chci přihlásit jako zákazník (v adminu je vše v pořádku), tak po zadaní emailu a hesla se objeví zase přihlašovací okno, ale pokud zádám špatné přihlašovací údaje, tak to hodí chybu. Když zadám zboží do košíku a chci přjít k pokladně, tak se mi košík vynuluje a hodí mě to na přihlášení.Máte s tím někdo zkušenost?? Dík Pepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pankral Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Je to tady už v několika topikách, nicméně ještě nikdo nikomu neporadil.Dá se to dočasně vyřešit vysypáním Cookies... Kdyby bylo nějaké trvalejší řešení, sem s ním Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Je to tady už v několika topikách, nicméně ještě nikdo nikomu neporadil.Dá se to dočasně vyřešit vysypáním Cookies... Kdyby bylo nějaké trvalejší řešení, sem s ním Tohle se mi stalo taky, ale pouze na virtual serveru co mám na USB pro testování Prestashopu! Jednoduše jsem totálně shodil modul košíku Ajaxe - opětovně nahodil a vše bylo OK! Problému s cookies bych takovu váhu nedával, sice dokáže nadělat dost problémů v podobných případech, nejspíš sušenky za to ale nemohou Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelkraus Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ahojte,tak mě nepomohlo ani smazání cookie ani znovunahození toho ajax košíku. Absolutně nechápu co to je za debilní chybu VŽDY SE UKÁŽE: There is 1 error : 01. authentication failedNašel jste už někdo nějaké řešení?prestashop 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ahojte,tak mě nepomohlo ani smazání cookie ani znovunahození toho ajax košíku. Absolutně nechápu co to je za debilní chybu VŽDY SE UKÁŽE: There is 1 error : 01. authentication failedNašel jste už někdo nějaké řešení?prestashop 1.1 "01. authentication failed " znamená, že sa zadáva nesprávne prihlasovacie meno alebo heslo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts