VikiT Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Dobrý den Potupně se prokousávám Prestashopem jako nováček a naštěstí je to fajn i díky Vaším radám. Mám ovšem prosbu, existuje nějaký způsob jak PrestaShop rozšířit o redakční systém? Chápu že CMS mi umožní psát články, ale jejich řazení je slabé. Potřeboval bych možnost členění do několika kategorií a tak pod. Například jako Joomla a VirtueMart, kteří spolu pracují velmi dobře (až na to že nový VM stále neumí import zboží). Můžete mi poradit jak řešíte na svých webech nějakou část kam píšete články, informace a zajímavosti? Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
maildemon Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Ahoj. Ja to resil odkazem na Webnode, kde mam blog s kategoriemi. Samozrejme design je jiny nez jsou stranky. Pak mam modul s free obsahem, kde vzdycky akorat postnu, ze je na blogu nejaky novy clanek, aby na nej vubec klikli. Je to kostrbate reseni a rozhodne ne profi, to uznavam, ale zatim mi to tak staci. M. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VikiT Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Ahoj. Ja to resil odkazem na Webnode, kde mam blog s kategoriemi. Samozrejme design je jiny nez jsou stranky. Pak mam modul s free obsahem, kde vzdycky akorat postnu, ze je na blogu nejaky novy clanek, aby na nej vubec klikli. Je to kostrbate reseni a rozhodne ne profi, to uznavam, ale zatim mi to tak staci. M. Díky za info Asi to tak taky budu řešit, ale řeším i to jak propojit data uživatelů, aby se nemuseli registrovat do obou částí. Ale to asi nebude nutné. Škoda, že někde není modul na to CMS, aby se to dalo členit stejně jako kategorie v shopu, to by bylo uplně super. Díky za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Moduly pro novinky do Presty jsou taky, snad jsem viděl asi 3 volně ke stažení. No a pak si stačí stáhnout nějakej modul pro menu a vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Možná modul Prestapress je to, co hledáš. Jinak CMS v PS 1.4 umí řadit články do kategorií. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViktorT Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Děkuji za rady, začnu testovat, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwooky Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 u shopu e-vodarny.cz jsem použil tohle http://www.prestalive.com/10-blog-prestashop-module.html. Ale je to takové nedomyšlené. Je to jakoby mimo shop a třeba se to negeneruje do společné sitemapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts