sochora Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Lze nějakým způsobem přidat k produktu přílohu? Například dokument ve wordu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Lze nějakým způsobem přidat k produktu přílohu? Například dokument ve wordu? Dokonce můžeš přílohu vložit do krátkého okna popisu produktu nebo do klasického - to druhé! Proč by to nešlo? Jednoduše si na FTP uložíš cílový soubor, na další místo si dáš ikonu (pokud chceš, ale nemusíš), která takový file bude prezentovat v popisu produktu, natáhneš cestu do odkazu včetně cesty k ikoně - a je hotovo! Už jsem otestoval co se dalo, takže tohle je celkem pozitivní! Navíc, můžeš do karty produktu vkládat i videa a Flashe!!! Pohyblivé banery, upoutávky, motivační prvky ap.Možností jsou mraky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3t0x Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 Lze nějakým způsobem přidat k produktu přílohu? Například dokument ve wordu? Dokonce můžeš přílohu vložit do krátkého okna popisu produktu nebo do klasického - to druhé! Proč by to nešlo? Jednoduše si na FTP uložíš cílový soubor, na další místo si dáš ikonu (pokud chceš, ale nemusíš), která takový file bude prezentovat v popisu produktu, natáhneš cestu do odkazu včetně cesty k ikoně - a je hotovo! Už jsem otestoval co se dalo, takže tohle je celkem pozitivní! Navíc, můžeš do karty produktu vkládat i videa a Flashe!!! Pohyblivé banery, upoutávky, motivační prvky ap.Možností jsou mraky... Tak tohle sem se snazil zjistit taky, sem novacek a zacal sem s prestou jen nedavno. Jak si myslel natahnes cestu do odkazu a je hotovo??....asi to budu muset skusit. Nebo nemuzes pridat obrazek ktery by to ozrejmil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Nějak jsem toto vlákno přehlédnul!Pokud chceš ukládat k produktům nějaké soubory, jako dokumentaci, seznam modifikací nebo jákákoliv data v dokumentu Word, Excel.. prostě cokoliv! Lze si třeba v prográmku Gimp, můžeš vytvořit ikony, nebo jednoduše ikony převzít z programu v kterém je cílový soubor prezentován.Zvol si na svém FTP adresář kde budou uloženy ikony, cestu k nim budeš zadávat při vkládání odkazu. Dále si zvol adresář v kterém budou cílové dokumenty kam povede cesta přes ikonu kterou vystavíš do dlouhého (nikoliv krátkého) popisu produktu. Mě osobně to tedy tak vyhovuje, ikonu snad do prostoru s popisem vložit umíš...Já přemýšlím spíš nad jinou věcí. Tím by bylo prezentování těchto souborů v místě, kde probíhalo vypisování podkategorií v prní vnořené - ty mám v současné době zcela vypnuté, přišlo mi to zybtečné! K tomu se ale dostanu až bude čas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Bronikusi, už jsem se tě na to sice ptal, ale jak jsi vypnul to zobrazování podkategorií. Sice jsem to jedním způsobem udělal, ale myslím, že existuje i elegantnější způsob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GG.Pepe Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 zdravimvelmi pekna myslienka..rad by som dostal radu typu ako mam vytvorit pri zalozke Detaily v detailoch produktu dalsiu zalozku s nazvom Priloha a tam aby som mohol pisat lubovolny text popripade obrazok s odkazom..nikde som to nenasiel taku zakladnu vec ako pridat dalsiu zalozku dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Zdravím, řeším to, jak v Přílohách u zboží mohu prodloužit počet znaků v poli Jméno souborů: Jelikož mi při delším názvu napíše, že text v poli jepříliš dlouhý. Nevíte někdo, kde se dá zvětšit počet znaků v tomto poli? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar.25 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Zdravím, řeším to, jak v Přílohách u zboží mohu prodloužit počet znaků v poli Jméno souborů: Jelikož mi při delším názvu napíše, že text v poli jepříliš dlouhý. Nevíte někdo, kde se dá zvětšit počet znaků v tomto poli? Děkuji Já to řešil v souboru Attachment.php ve složce classes. Je tam pole name a tma je size => 50. Změň to na nějakou větší hodnotu. Případě file_name. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar.25 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Neřešili jste někdo vkládaní přílohy pomocí odkazu, namísto nahrávaní souboru v BO? Chci aby to vypadalo stejně jako klasická příloha k produktu v tabu Ke stažení. Řeším to ve verzi PS 1.6.0.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts