Bru Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 (edited) Ahojte Tak som si pozrel bankwire modul a podla neho som urobil novy modul "b_csob" tak, aby splnal podmienky pre CSOB platobne tlacidlo. "b_csob" modul (pre PS 1.4.6.2) je pre kazdeho zdarma. Je v prilohe, staci klasicky nainstalovat a v backoffice nastavit svoje parametre. Nainstaluje sa do "Platobne systemy a Platobne Brany" (Payments & Gateways) Bru modules front office Back Office b_csob.zip Edited July 11, 2012 by Bru (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xzajox Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 A to PrestaShopu nevadi? Vsak oni ho predavaju za peniaze... aj tak, stale je to nezabezpecene tlacidlo, posiela udaje o objednavke len cez <form method="post" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bru Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 (edited) Nová verzia (ver.120706) CSOB platobny modul v subore b_csob120706.zip testovany a funguje na PS 1.4.8.2 odskusane aj na PS 1.4.6.2 Bru p.s. Podobne sa daju urobit platobne moduly pre dalsie banky. Staci mat navod z banky co potrebuje zasielat. Zatial som dalsiu banku nepotreboval. Ked budem nahodou programovat inu banku tak ten modul zase poskytnem kazdemu. b_csob120706.zip Edited July 21, 2012 by Bru (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponix Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Zrdavim, chcem sa spytat da sa takto nejako naprogramovat aj pre starsiu verziu Prestashopu 1.3.7.0 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bru Posted August 26, 2012 Author Share Posted August 26, 2012 (edited) Zrdavim, chcem sa spytat da sa takto nejako naprogramovat aj pre starsiu verziu Prestashopu 1.3.7.0 ??? Urcite to ide. Ja som ale spustil obchod na ps1.4.6.2 a potom updatoval na ps1.4.8.2 Svoj b_csob modul som ale na ps1.3.7.0 neskusal. Treba si pozriet ci su nejake zasadne rozdiely medzi bankwire modulom pre ps1.3.7.0 a bankwire modulom pre ps1.4.6.2 Na celom PrestaShope je najdolezitejsia databaza a jej struktura. (pokial strukturu nemeni samotny program) (mne osobne chyba jej popis - filozofia) To potom urci co a ako sa moze programovat. (A je v podstate jedno v akom jazyku) Takze ak je databaza pre ps.1.3.7.0 rovnaka ako pre ps1.4.6.2 predpokladam len male alebo ziadne zmeny v b_csob module Bru Edited August 26, 2012 by Bru (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponix Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 DB medzi 1.3.7.0. a 1.4.8.2 su rozdielne pretoze v 1.4. je vacsi pocet tabuliek ( o 20). Ja som Vas madul skusal na tej 1.3.7.0 a po nainslavovani a nasteveni mi cely eshop ani len nenabehol. Preto som sa pytam ci mi neviete poradit. Ja som skusal aj prejst z tej starsej verite na novsiu ale moja tema bola uplne nefuncna a to nehovorim o nekompatibilnych moduloch. dakujem za odpovede. ponix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bru Posted August 30, 2012 Author Share Posted August 30, 2012 DB medzi 1.3.7.0. a 1.4.8.2 su rozdielne pretoze v 1.4. je vacsi pocet tabuliek ( o 20). Ja som Vas madul skusal na tej 1.3.7.0 a po nainslavovani a nasteveni mi cely eshop ani len nenabehol. Preto som sa pytam ci mi neviete poradit. Ja som skusal aj prejst z tej starsej verite na novsiu ale moja tema bola uplne nefuncna a to nehovorim o nekompatibilnych moduloch. dakujem za odpovede. ponix Velmi rad by som pomohol, ale skusat to na verzii, ktora je out na to mi bohuzial uz nezostava cas. Bru Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubak Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ahoj Nice vidiet ze to niekto robi aj pre zabavu a nie len pre prachy... Bude modul aktualizovat aj pre ps 1.5 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts