Idiofil Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Üdv Mindenkinek! Most ismerkedek a Prestashoppal, így ha alap dolgot kérdezek, elnézést előre is. Termékfelvétel, meg ezek a dolgok simán mentek, viszont lenne 1-2 kérdésem a termékek szűrésével kapcsolatban. Tud-e valaki megoldást termékek bizonyos szempontok szerinti szűrésére (pl szín, méret). Próbálnék költségmentes megoldást találni, vagy ha valaki tud egy kis iránymutatást adni, akkor kódolni is kódolnék. Illetve leszedtem ezt http://vietmoonlight.com/en/our-products de nem ad hozzá semmit, pedig a modul be van pozicionálva. 1.4.4.1-en próbáltam. Esetleg valaki tud megoldással/tanáccsal/ötlettel szolgálni? Előre is köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idiofil Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 Közben megoldódott a dolog. Csak akkor látszik, ha pl termékkategóriára kattintok. Most elkezdtem átírni, pl ha minden termék "új" akkor felesleges a Kondíció filter.... Ha valakit érdekel, megmutatom, hogy mit kell kitörölni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts