koumi Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Dobrý deň, vedel by mi niekto poradť, či existuje nejaká vhodná šablóna pre firmu zaoberajúcou sa predajom pneumatík? Jedná sa mi hlavne o taký bežný vyhladávač rozmerov pneu, čo majú asi všetky eshopy. Aby tam boli nejaké tri okienka s rolovacím menu, kde sa budú zadávať šírka/profil/priemer. Ďakujem všetkým Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Dobrý deň, vedel by mi niekto poradť, či existuje nejaká vhodná šablóna pre firmu zaoberajúcou sa predajom pneumatík? Jedná sa mi hlavne o taký bežný vyhladávač rozmerov pneu, čo majú asi všetky eshopy. Aby tam boli nejaké tri okienka s rolovacím menu, kde sa budú zadávať šírka/profil/priemer. Ďakujem všetkým Ahoj pokud chceš, aby zboží bylo filtrováno podle nějakých pevně udaných parametrů (průměr, šířka, výška, profil, ...) vše lze nastavit podle atributů. Dobrý modul má na to Brouček a Beruška na http://www.broucek-a-beruska.cz/moduly-prestashop/ (výpis zboží) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts