Jump to content

Functioneaza doar indexul! HELP!

Recommended Posts

Salutare!

Am instalat ultima versiune de prestashop zilele trecute si apoi o tema mai veche,free. Nu mergea decat indexul si am banuit ca tema nu este compatibila. Am instalat versiunea de prestashop compatibila cu tema insa primesc acelasi rezultat oriunde incerc sa intru, "403 forbidden Access to this resource on the server is denied!". Aveti idee care este problema?

Ciudat este urmatorul lucru: initial prestashopul a fost instalat in dosarul "public_html",dupa care aseara am instalat versiunea compatibila(mai veche) din greseala in acelasi folder insa intr-un subfolder,astfel ca nu il mai accesam direct cand intram pe site ci era un url mai lung,gen domain.ro/presta/prestashop si culmea,am reusit sa accesez si alte pagini,nu doar indexul. M-am gandit ca aia a fost problema de fapt,versiunea de prestashop noua si tema free nu sunt compatibile. Astazi am sters tot si am instalat prestashop-ul(varianta veche) in directorul "public_html" asa cum era initial. Ei bine,eroarea a aparut iarasi,nu functioneaza nici tema standard prestashop si nici asta free,primesc aceeasi eroare.

• 1 year later...

Salutare!

pana azi, am facut tot felul de teste si customizari pe o instalare de prestashop 1.5.3.1 intr-un folder de test.

am transferat instalarea in public_html, in principiu fara probleme, dar a aparut problema cu 403 Forbidden

Access to this resource on the server is denied!

apare doar daca doresc sa editez traducerile la module, in momentul cand dau Save.

in celelalte editari merge...

am incercat sa sterg .httaccess, dar da eroare de Warning, your PHP configuration limits the maximum number of fields to post in a form: 1000 for max_input_vars.

vreo sugestie?