kypry_dob Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Salutare la toti in primul rand , am ceva timp de cand ma chinui sa primesc e-mail la comanda noua, am instalat modulul de alerte e-mail am pus adresa de e-mail , am verificat si in preferences la e-mail , trimit test e-mail dar nu primesc nici un mesaj pe e-mail unde poate sa fie problema Am completat adresa mea de e-mail este ceva ce imi scapa mie?? Sunt incepator si am cateva zile de cand tot caut rezolvarea de aceea apelez la ajutorul vostru . VA MULTUMESC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 ai instalat modulele de trimitere a mailurilor ???:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypry_dob Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Am instalat acest modul Alerte email v2.2 de PrestaShop Sends e-mail notifications to customers and merchants. Mai trebuie instalate si alte module? Daca da unde as putea sa le gasesc? Multumesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackTheRipper Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 functia ()mail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 In directorul modulului ai traducerile txt ale acestora, respectiv en.txt, es.txt etc. Verifica daca exista si ro.txt si daca nu fa-l. Va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 daca folosesti 1.4.7 s-ar putea sa nu poti trimite incerca sa-l seteze smtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 http://todoprestasho...t=7474&start=10 sau uitate aici de ce nu primesti mail daca in BO>preference>email la test mail i-ti da eroare, fa cea ce se spune aici aici e mai explicit http://www.presto-changeo.com/en/content/9-fix-email-problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
kypry_dob Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am incercat , dar nu merge, la test mail nu imi da eroare, imi spune e-mail trimis , dar eu nu il primesc , nu stiu unde se duce e-mail-ul ala sa fie oare ca am e-mail cu [email protected] dar nu cred ca are de a face cu asta! Trebuie cumva sa fie si numele domeniului in e-mail? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 vezi daca ai trimis pe yahoo, sa nu fie in spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaB23 Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Interesează-te ce setări trebuie să faci pentru configurarea e-Mail-ului pentru host-ul tău(vezi și dacă oferă casuțe de mail). Aceeași problemă am avut-o și eu pentru un host extern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heymedia Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am incercat , dar nu merge, la test mail nu imi da eroare, imi spune e-mail trimis , dar eu nu il primesc , nu stiu unde se duce e-mail-ul ala sa fie oare ca am e-mail cu [email protected] dar nu cred ca are de a face cu asta! Trebuie cumva sa fie si numele domeniului in e-mail? Multumesc! Aceeasi problema am avut-o si eu. Din folderul en/mails Copy&Paste in folderul ro/mails si o sa mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstan Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 S-ar putea sa am eu o solutie: 1) Orders - Statuses 2) Verifica daca ai bifat "Send email tu customers". E posibil sa fie o corelare intre cele doua. Un bug ceva. Bifeaza optiunea si vezi daca functioneaza. Alta idee mai buna nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urecheatu007 Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Salut, ca sa poti primi mailuri de avertizare trebuie intrunite 2 conditii - in al primul rand trebuie sa ai configuratia corecta pentru trimitere emailuri fie folosind functia mail() (optiunea implicita) fie prin SMTP - in al doilea rand nu e suficienta instalarea/activarea modulului de alerte email, trebuie sa activezi din configuratia lui sa trimita notificare pentru comanda noua si sa pui adrelese la care vrei sa-ti vina mesajele cate una pe rand in textarea respectiv. In afara de astea, bine inteles ca la statusul comanda noua trebuie sa fie bifa pusa la trimitere email si selectat sablonul corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts