ImportComenziUSA Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Dupa cum mentionez si in titlu am aceste 3 probleme, imi cer scuze daca s-au mai deschis threaduri pe temele acestea, dar din ce am gasit nu prea am inteles mai nimic ,unele probleme fiind nerezolvate, cu intentia asta deschid , pentru a le rezolva. Sunt nou intre-ale prestashopului , dar e usor cat de cat de folosit , usor de inteles. Incepem cu modulul HTE Incarc poza , scriu ce vreau etc, este in regula ,incarca ok , in hooks sau administrare carlige l-am pus si in homepage content si in headers of page, si aici vine problema , pe prima pagina modulul este sub produse.Ideea este ca l-am scos din headers of page pentru ca banuiesc carligul asta ar transpune HTE pe fiecare pagina a oricarui produs , asa ca am nevoie de el doar pe homepage.(in poza , unde se poate vedea ca este sub produse , HTE este introdus in ambele carlige , atat in headers of page cat si homepage content) Atasez si o poza (nr.1) sa intelegeti despre ce vb. Rog cei care cunosc vreo rezolvare sa impartaseasca . Homepage Slideshow - Aceeasi problema o am si aici , e ok slideul , doar ca il pune pe prima pagina jos , ca si HTE. Banuiesc ca rezolvarea ar fii comuna ca si la punctul de sus. Eroare autentificare clienti , am mai citit pe threaduri dar tot nu gasesc solutionare. Eroare cea cu requires state... judetele sunt adaugate ok , se poate vedea in poza 3. In cea de a doua poza se poate observa eroarea. Multumesc anticipat celor care vor impartasi sfaturile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 incearca sa golesti cache iar la shipping countries vezi daca este activat sa vada judetele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Da, sunt activate , las si o poza poate nu am mentionat ceva , sau am pus in plus ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImportComenziUSA Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 Problema text editor , am rezolvat il arata , problema cu judetele ...ramane nedeslusita , am importat din nou judetele, degeaba , iar acum dupa ce am rezolvat o problema , a aparut alta , cand un client incearca sa se logheze , dispare cu totul procesul de inregistrare... stie cineva a mai intampinat aceasta problema... Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts