leslie_philip Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Kedves Prestashop szakértők. Szerverinformációk Prestashop verzió: 1.4.6.2 Szerverinformációk: Linux #1 SMP Tue Nov 29 14:16:58 EST 2011 i686 Szerver szoftverének verziója: Apache PHP verzió: 5.2.17 MySQL verzió: 5.0.92-community Több modullal is az a gondom hogy, Pl: multiblock, text block, és szinte minden olyan modulban amiben több beállítás is lehetséges . A mentés vagy módosítás gomb lenyomása után, visszaugrik a module fülre és vagy azt írja ki hogy eltávolította a modult vagy installálta. Pedig nem.. A modul aktiválása vagy inaktiválása után ismét beenged a modulba. De nem enged tovább. Valami ötlet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 nem tudok rendes megoldással előállni, mert a hiba eléggé speciális, szinte biztos hogy egyéni hibáról van szó. Ha ez egy élő shop, amit használnak nap mint nap akkor Én felépíteném localhostra a shopot (xampp-al vagy wampp-al) és ott kezdeném el a debuggolást. A debuggolást úgy kezdeném, hogy a Preformance-ban bekapcsolnám a force compile-t és a cashe-t. Aztán kódban vizsgálódnék, mit csinál amikor legenerálja a hibát (Google Chromeban elem kivizsgálásával, IE-ben F12-vel, Mozillában Firebuggal). Esetleg kitörölném a modul mappa tartalmát úgy, hogy egy modul maradjon csak benne, az amelyikre biztosan tudod hogy hibát generál. Ha az okés akkor finoman visszapakolni a többit és figyelni, melyik zavarja össze. Az admin mappát is érdemes lenne újrarakni. Fontos lenne tudni, hogy frissítettél 1.4.6.2-re, vagy eleve ezt tetted fel. Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie_philip Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 Kedves Attila A fent leírtak alapján megcsináltam mindent. A hiba továbbra is fennáll. Eleve az 1.4.6.2 -est tettem fel. Az összes modult leszedtem egyesével visszaraktam. Admin mappát is újra raktam. Sajnos nem vagyok programmel így a kódban nem igen látom mit kellene néznem. De Google Chromeban elem kivizsgálásával scripts menü alatt "Cache writing not supported" nekem gyanus. Lehet ez a probléma vagy semmi köze hozzá? Köszönettel Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts