optizyme Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Selamlar, Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Herkese kolaylıklar dilerim. Türkçe forum kısmında problemimi araştırdım ancak sanırım daha önce sorulmamış. Yabancı kısımda sordum ancak çözüm bulamadım. Presta 1.4.6.2 kullanıyorum. Standart temayı kullanıyorum. Sorunum, iletişim formu (contact) sayfasına, adres telefon vs. iletişim bilgisi eklemek. Temamdaki contact-form.tpl üzerinde yaptığım hiçbir değişikliği kabul etmiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Temamdaki contact-form.tpl üzerinde yaptığım hiçbir değişikliği kabul etmiyor. Değişiklik kabul ediyordur. Ama sizin Adminpanel/Prefences/Performance de Chache yi kapatmanız gerekir. yoksa görünmez Link to comment Share on other sites More sharing options...
optizyme Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Selam, Valla ne varsa yurdum insanında var. Şimdi değiştirdim ve oldu. Çok teşekkür ederim. İşlerinizde başarılar dilerim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
biteme Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 dediklerinizi yaptım ama değişiklikleri gene göremiorum hangi satır altına yapmak lazım acaba yardım edermisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 dediklerinizi yaptım ama değişiklikleri gene göremiorum hangi satır altına yapmak lazım acaba yardım edermisiniz. büyük ihtimalle mesaj gönderildiği zaman veya hata oluştuğu zaman gösterilecek yere yerleştirmişssnizdir. {if isset($confirmation)} satırının hemen üzerine yerşetiriseniz görükecektir. html elementlerini kullanabilirsiniz. adress bilgilerini yazarken kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 dediklerinizi yaptım ama değişiklikleri gene göremiorum hangi satır altına yapmak lazım acaba yardım edermisiniz. Siz de Adminpanel/Prefences/Performance dan force_compile seçeneğini açın, sonra geri kapatırsınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts