thomasxx Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 U pretsashopu 1.4.4. vůbec netuším, kde přidat možnost poznámky při objednávce. Hledal jsem i na fórech, ale nikde jsem na nic nenarazil. Nějaký tip, jak na to? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom@s Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Nevím jak je to u 1.4.4, ale u 1.4.6 musíš dát objednávku na jedné stránce místo klasické několikastránkové a poznámka se tam objeví Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasxx Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Já právě potřebuji tu 5ti stránkovou.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popa81 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Dá se to... stačí si ze šablony pro jednostránkovou objednávku překopírovat pole do vícestránkové na to správné místo... zabralo mi to 3hoďky ale jede to )) jen doporučuju dát pryč všechny podmínky, prostě nechej jen tu část kde vezme obsah toho textového pole a udělá z něj zprávu - pokud tam zákazník nic nenapíše, zádný komentář se nevytvoří. takže do order-carrier.tpl si na požadované místo vlož : <h3>{l s='Leave a message'}</h3> <div> <p>{l s='If you would like to add a comment about your order, please write it below.'}</p> <p><textarea cols="120" rows="3" name="message" id="message">{if isset($oldMessage)}{$oldMessage}{/if}</textarea></p> </div> tím se zobrazí pole pro vložení komentáře a aby se to celé provedlo tak do ordercontroller.php vlož pod položku CASE3 (váže se na order-carrier.tpl) toto: $txtMessage = urldecode(Tools::getValue('message')); $this->_updateMessage($txtMessage); PS: s překladem do CZ si nemusíš dělat starosti, fungovat to bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael87 Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Používám PS 1.4.4.0 a poznámku u objednávky taky nemám, ale zdá se mi, že dříve tam byla! Navíc když mi dojde email o objednáce, tak je tam uvedeno - "Zpráva od zákazníka Žádná zpráva" což je divné... Zkoušel jsem návod podle popa81, ale v souboru order-carrier.tpl už ten kód byl vložený úplně na konci ještě než jsem ho tam přidal... 8-0 V čem by mohl být zakopaný pes? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Teda nevím jestli takovej rozdíl mezi 1.4.4 a 1.4.6 ale já mám poznámku k objednávce v kroku, když si člověk vybírá na jakou adresu chce poslat nákup. Možná by to šlo nějak skopčit z toho. A to mám normální 5ti stránkový nákup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts