Kaszika Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Sziasztok! Tudna valaki abban segíteni, hogy vásárlásnál a szállítás kiválasztása után a fizetési mód kiválasztásakor error/error403.php jelenik meg? Hol keressem a hibát? Kaszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 kellene az hogy hányas verziójú shop, meg minimum az, hogy mindegyik böngészőben előáll a hiba vagy csak egyiknél, ha csak egyiknél, akkor melyiknél... bár ha csak egyiknél akkor IE lesz. Egyébként nézd meg minden php fájlod megvan-e, bár ha nincs akkor más a hibaüzenet, de elképzelhető. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaszika Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 PrestaShop™ 1.4.0.17 verziós shop. Frissítettem a régi verziót és azóta áll fent ez a gond. Minden böngészőben előáll ez a gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 hibakeresés előtt -localhoston (én mindig ott debuggolok)- az alap shopot (amit frissítettél - gondolom van backup) frissíteném még egyszer, de nem 1.4-re, hanem 1.4.5-re, az rendes és stabil. Szinte biztos vagyok benne hogy ott nem fog előállni a hiba. Ha kell segítség, skypon megtalálsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts