pavel.20 Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ahoj, prosím o radu. Nainstaloval jsem PS 1.4.6.2 a vše fungovalo ok. Následně jsem chtěl upravit meta tagy v index.php z defaultních na české, to ale způsobuje chybu 500 - nedostanu se pak ani na homepage, ani do administrace - pomůže jen smazat .htaccess. Po vygenerování nového .htaccess hází opět error. 500Stejnou chybu PS vracel, když jsem chtěl změnit přátelské URL u ostatních php (např. 'contact-us' na 'kontakty' atd.) Věděl by prosím někdo, co s tím? Díky moc za radu! P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaveM Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ahoj a kde to upravuješ? Přímo v souboru nebo v administraci? Protože v administraci mi to funguje normálně a meta se pak ukazují jak mají. V "nastaveni -> SEO a URL". Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.20 Posted January 24, 2012 Author Share Posted January 24, 2012 Díky, upravuju v administraci, přesně tam, kde píšeš... Zkoušel jsem i vypnout přátelská URL a smazat .htaccess, ale pak přestanou fungovat odkazy atd.. EDIT: po vypnutí přátelských URL už shop funguje, pro SEO bych se radši k friendly-URL vrátil, ale mám trochu strach, že to zas bude padat)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 pro SEO bych se radši k friendly-URL vrátil Přátelská URL jsou pro SEO naprosto nezbytná. Vezmi kód do parády a zjisti odladěním přesnou příčinu vzniku chyby. To je jediný smysluplný postup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.20 Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Přátelská URL jsou pro SEO naprosto nezbytná. Vezmi kód do parády a zjisti odladěním přesnou příčinu vzniku chyby. To je jediný smysluplný postup. Vyřešeno, chybu házelo zapnuté "Deaktivovat appache multiviews". Postupnou úpravou htaccess jsem se k tomu dostal. Díky za nakopnutí)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts