burakpresta3 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Prestashop un downloads kısmında ki türkçe dil dosyasını indirdiğimizde elde var sıfır, neredeyse hiç türkçe kelime bile yok, yüzde bilmem kaç gösteriyor acaba ben mi birşeyi yanlış yapıyorum türkçeleştiremedim.. ? translationsdan ekledim. vs onlarda sorun yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efxtr Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Tools > tranlation > import diyerek dil dosyasını siteye yükledin değil mi? yanlış yaptığın bir şey olduğunu sanmıyorum, çeviriler eksik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 baya bi türkçeleştirdim yaklaşık 1 haftaya 100% ayyınlarım diye düşünüyorum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatasaray Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 selamlar türkçe dil paketini yaınlıcanmı çok sevinirim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yilmaz68 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 2 ay geçmiş unutmuş sanırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 2 ay geçmiş unutmuş sanırım unutm yok türkçe dil paketinde ciddi eksiklikler var , uzun zmandır güncellendimediği için birçok hata çıkıyor onları düzeltiyorum. ps team ile iletişim halinde , geçikme için özür dilerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Hangi işi düzgün yaptınız ki bunu yapasınız. Moderatör unutmuş muş... Ama normaldir. Türkçe dil dosyası için para ödeyeceğim deseydi arkadaşlar idda ediyorum ilk cevap veren moderator olurdu. Hadi desin ki haksızlık ediyorsun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Uğur bey Türkçe dil dosyasını biz iki hafta kadar önce çevirdik ve burada yayınladık. Buradaki tepki gösterdiğiniz duruma ben de tepkiliyim. Yapıyorum, yaptım, az kaldı, bitti demeye gerek yok. Dil dosyasının sorumlusu benim deyip gönüllü çeviri yapacakları sistemden soğutmaya da gerek yok. (Ki çeviri sorumlusu falan görevlendirmedik) Bundan sonra çeviri yapıyorum, yapacam, az kaldı gibi postları direk siliyorum. Başlık kilitlenmiştir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Uğur bey Türkçe dil dosyasını biz iki hafta kadar önce çevirdik ve burada yayınladık. Buradaki tepki gösterdiğiniz duruma ben de tepkiliyim. Yapıyorum, yaptım, az kaldı, bitti demeye gerek yok. Dil dosyasının sorumlusu benim deyip gönüllü çeviri yapacakları sistemden soğutmaya da gerek yok. (Ki çeviri sorumlusu falan görevlendirmedik) Bundan sonra çeviri yapıyorum, yapacam, az kaldı gibi postları direk siliyorum. Başlık kilitlenmiştir. dil dosyası sorumlusu atamak senin görevin değil. herkes dil dosyası çevrebilir . ama benim görevim çevileri birleştirerek. toplanıp yayınlanmasını sağlamak. http://translations.prestashop.com/ beni bu göreve sen atamadın atayamassında zaten. ayrıca posları durmadan silme sen silersen ben geri getiririm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 dil dosyası sorumlusu atamak senin görevin değil. herkes dil dosyası çevrebilir . ama benim görevim çevileri birleştirerek. toplanıp yayınlanmasını sağlamak. http://translations.prestashop.com/ beni bu göreve sen atamadın atayamassında zaten. ayrıca posları durmadan silme sen silersen ben geri getiririm. Safa beni sinir krizine sokma sabi sübyansın elimde kalacaksın. Kendin yazmadın mı ben dil sorumlusuyum diye ? Al burada yazmışsın ben de silmişim. http://www.prestashop.com/forums/topic/171107-turkce-dil-dosyasi-ile-ilgili-konular/ Piyangodan mı çıktın çocuk sen ? Bu ne yanar döner bir kişiliktir yahu. Daha geçen Uğur abiyi zor sakinleştirdim birisinin elinde kalacaksın bana bulaşma işim gücüm dolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Safa beni sinir krizine sokma sabi sübyansın elimde kalacaksın. Kendin yazmadın mı ben dil sorumlusuyum diye ? Al burada yazmışsın ben de silmişim. http://www.prestasho...ilgili-konular/ Piyangodan mı çıktın çocuk sen ? Bu ne yanar döner bir kişiliktir yahu. Daha geçen Uğur abiyi zor sakinleştirdim birisinin elinde kalacaksın bana bulaşma işim gücüm dolu. sübyanın önde gideni sensin. git başımdan. kendimi zor tutuyorum şimdi burda kötü söz söyleyip milleti rahatsız etmemek için.yazıp yazıp siliyorum . sende kendine iyi bak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Safa beni hemen ara... Hemde çok acil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts