dadydream Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Sveiki visi. Kaip žinia jau startavo siuntos24.lt projektas padėsiantis greičiau ir pigiau pristatyti siuntinius Lietuvoje. Situacija tokia kad ši įmonė nori sukurti modulį pritaikyta ir PrestaShop'ui. Tad gal atsirastų norinčių prisidėti prie šio modulio kūrimo ir integracijos į PrestaPhop'ą? Visa dokumentacija prisegiau pdf. nfq_BPDC_API_20120103_v07.pdf pvz.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Sveiki, Kažkaip bent jau aš nematau prisegto .pdf failo. o Jūs čia būtent siuntos24.lt atstovai ar šiaip svetainės savininkas, kuris norėtų tos integracijos su siuntos24.lt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadydream Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Sveiki, Kažkaip bent jau aš nematau prisegto .pdf failo. o Jūs čia būtent siuntos24.lt atstovai ar šiaip svetainės savininkas, kuris norėtų tos integracijos su siuntos24.lt? Prisegiau iš naujo. Aš savininkas norintis integruoti modulį ir padėti kitiems tuo pasinaudoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard S Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Bet kuriuo atveju tai papildomas programavimas ir darbai, tai tokie darbai dažniausiai būna komerciniai ir apmokami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integras32 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Suntų kainos - Kaip manot ar prestashope išeitu prie API pririšti siuntų kainas pagal tokius parametrus https://packy.lt/siuntu-kainos/ (kad automatiškai pagal prekių krepšelio dydį skaičiuotų) jeigu eina, gal yra tokių kas tuo užsiimtų? Realiai tada reikėtų sutvarkyti pilnai integracijas. Atsiųsčiau privačiai dokumentaciją pasižiūrėjimui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts