VikiT Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Mám prosbu, po dodání zboží - nově nahrané veškeré zboží, došlo ke zpomalení načítání stránky. je to www.snorchl.cz hosting station. mi řekli, že u nich je vše OK a oni neumí každý redakční systém, a že to je můj problém. Přitom jsem nic jiného nedělal, jen přepsal databázi zbožím, s tím, že jsem odstranil předchozí a naimportoval csv se vším zbožím. Aktualizoval jsem sitemap na google a nechal web znova načíst jako googleboot Pak jsem zjistil, že v administrační části to je vše ok, jen ve veřejné části se mi velmi pomalu načítají stránky. Neřešili jste to už někdo a pokud ano jak to zase zrychlit? Nikde jsem to tady totiž nenašel a můj hosting je opravdu "ochotný" ke všem radám Co se stane když to přeinstaluji? Mám tam 1.4.6.2 Budu muset nastavovat zase všechny modely? I když dám tu volbu opravit nebo jak to je v té instalaci??? Děkuji moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Zdravím. Zřejmě jste na to už přišel co zlobilo, protože já žádné výrazné odchylky od běžného chování presty u vašeho webu nevidím. Jinak pokud děláte nějaké extréní změny vždy by jste měl pak pročistit/vypnout cache a zapnout případně rekompilaci(potom zase vrátit do normálu...tedy vypnout rekompilaci a zapnout cache). Pokud jste to vyřešil napište i pro ostatní co a jak jste řešil a umístěte do titulku slovo - vyřešeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VikiT Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Díky za ochotu Nic jsem neudělal, jen hosting asi neoficiálně přiznal svoji chybu a tak to upravil aby to zrychlilo. Sice bych řekl, že tam je ještě něco co zpomaluje, ale snad se to nějak odstraní a bude to rychlejší. Našel jsem fajn nástroj na měření rychlostí webu http://tools.pingdom.com/fpt/#!/PpfVHoLGT/http://www.snorchl.cz klidně se koukněte jak to bylo včera tragické. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts