tom@s Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně zaokrouhlování celkové částky objednávky, jelikož nemůžu účtovat lidem haléře. Napadlo mě že nejlepší by bylo upravit zaokrouhlení přímo v blockcart, pokud máte někdo zkušenosti, budu rád za jakékoliv rady. Dík moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom@s Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Nikdo netuší? To všichni máte nastavený obchod v celých korunách? Nebo využíváte placené moduly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 No zrejme neradi nikdo proto, ze vec kterou chces je primo nastaveni meny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom@s Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Spíš si mě zřejmě špatně pochopil. Jasně vím o tomto nastavení, ale neřeší můj problém. Chci aby v obchodě byly vidět i haléře např. 18.90, 5.90 atd. ale když celková částka objednávky vyjde např. 1023.60kč, aby se zaokrouhlila na 1024kč a bylo tam připsáno zaokrouhlení +0.40kč. Snad už jste mě pochopili. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dopler Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 http://www.uniqueweb.cz/webove-aplikace/prestashop/zaokrouhleni-objednavky/ a funguje to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts