Edis Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Zdravím, je možné aby se mi u cen u zboží zobrazovalo např i logo akce (pokud je zboží slevněne, či jinak zvýhodněné), nebo foto. Nastaveno je pouze text Sleva. Jde mi o tu oblast, kde jsou varianty produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Zdravím, je možné aby se mi u cen u zboží zobrazovalo např i logo akce (pokud je zboží slevněne, či jinak zvýhodněné), nebo foto. Nastaveno je pouze text Sleva. Jde mi o tu oblast, kde jsou varianty produktu. Všechno jde... zkus třeba tohle: {if $product->on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} apřidej do adresáře/themes/prestashop/img/akce.pngdo /modules/homefreatures/homefreatures.tpl /=> přidáš {if $product.on_sale} AKCE někam třeba pod a u zlevněného zboží se ti pak objeví na indexu "AKCE"To,jak si to rozvrheš v bloku produktu, je už jen na tobě. ;-) akce.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edis Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Zdravím, je možné aby se mi u cen u zboží zobrazovalo např i logo akce (pokud je zboží slevněne, či jinak zvýhodněné), nebo foto. Nastaveno je pouze text Sleva. Jde mi o tu oblast, kde jsou varianty produktu. Všechno jde... zkus třeba tohle: {if $product->on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} apřidej do adresáře/themes/prestashop/img/akce.pngdo /modules/homefreatures/homefreatures.tpl /=> přidáš {if $product.on_sale} AKCE někam třeba pod a u zlevněného zboží se ti pak objeví na indexu "AKCE"To,jak si to rozvrheš v bloku produktu, je už jen na tobě. ;-) Děkuji mnohokráte!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3t0x Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 WOOOOW.....tohle je fakt supr. Moc diky pomohlo to i mne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Můžete mě to někdo napsat víc polopaticky?Taky by se mě to logo hodilo.Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross-shop Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Zdravím, je možné aby se mi u cen u zboží zobrazovalo např i logo akce (pokud je zboží slevněne, či jinak zvýhodněné), nebo foto. Nastaveno je pouze text Sleva. Jde mi o tu oblast, kde jsou varianty produktu. Všechno jde... zkus třeba tohle: {if $product->on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} apřidej do adresáře/themes/prestashop/img/akce.pngdo /modules/homefreatures/homefreatures.tpl /=> přidáš {if $product.on_sale} AKCE někam třeba pod a u zlevněného zboží se ti pak objeví na indexu "AKCE"To,jak si to rozvrheš v bloku produktu, je už jen na tobě. ;-) Děkuji mnohokráte!!!! Zdarec..prosím potřebuji poradit na jaký řádek to mám vložit? chápu jak se to dělá, nicméně netuším na jaký řádek a do jakého souboru? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Máš to tam ke stažení... tak si to jen překopíruj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross-shop Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ke stažení je tam jen ten obrazek akce.png, ale já nevím kam mám vložit ten kód Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ááá, sem si nevšimnul, já myslel že tam jsou ke stažení změněný soubory.Jestli se ptáš na ten první kod, tak to je v themes/tvoješablona/product.tpl a kolem řádku 188 tam přepiš celý to IF. Čili tohle: {if $product->on_sale} {l s='On sale!'} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s='Price lowered!'} {/if} Přepiš tímhle: {if $product->on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} A zbytek už tam máš rozzepsanej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Ááá, sem si nevšimnul, já myslel že tam jsou ke stažení změněný soubory.Jestli se ptáš na ten první kod, tak to je v themes/tvoješablona/product.tpl a kolem řádku 188 tam přepiš celý to IF. Čili tohle: {if $product->on_sale} {l s='On sale!'} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s='Price lowered!'} {/if} Přepiš tímhle: {if $product->on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} A zbytek už tam máš rozzepsanej... Lépe bych to nenapsal... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Dík :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross-shop Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Díkec za radu, ale stejně to nefunguje. Vše jsem udělal dle návodu. Metodou pokus/omyl jsem došel asi k závěru, že bude chyba v kódu homefeatured.tpl ( uvádíš homefeatures.tpl ? ), jelikož po nahrání na FTP se index vůbec nezobrazuje. Ostatní ( akce.png, product.tpl ) jsou na svých místech. Používám verzi 1.2.4.0. Díky za radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Rada je taková, že by ses neměl pouštět do zásahů do kódu, pokud jim nerozumíš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Já už to taky vzdávám, snažil jsem se tento postup mnoha lidem vysvětlit, leč marně! Proto už na PM s obsahem "potřebuju nebo help" nereaguju! Jako sorry, ale pokud opravdu někteří neznáte základy pro práci s HTML, PHP, MySQL ap. nechápu, že se pouštíte do projektu na kterém má PS plnohodnotně pracovat...! :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross-shop Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Udělal sem vše dle návodu a prostě to nejede. Nemůže být chyba ve verzi shopu? Vím, že otravuju, ale ty s tím máš zkušenosti tak nevím na koho jinýho se obrátit. Díkec Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Na 1.2.5. to funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Udělal sem vše dle návodu a prostě to nejede. Nemůže být chyba ve verzi shopu? Vím, že otravuju, ale ty s tím máš zkušenosti tak nevím na koho jinýho se obrátit. Díkec Na 1.1.0.5 to taktéž funguje!Myslím si, že Platinum to tady pro Vás popisuje opravdu tak podrobně, že podrobněji to popsat už asi nelze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgex1 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Zdravím,zdrojové kódy byly ok, ale trochu se musely pozměnit...Funguje to tak, že dáte u produktu výprodej ... zobrazí se vám AKCEDruhá část přidělá na úvodní stránku produkty s akcemi /musí být zapnut modul "Doporučené zboží na úvodní stránce"/ Nejprve je potřeba obrázek se akcí přejmenovat na akce_cz.pngKód v souboru theme/vaseThema/product.tpl změnte jako v úvodním postu.Např. pod tento kód $product.description_short|strip_tags|truncate:130:'...'} umístěte : {if $product.on_sale}AKCE{/if} /zobrazí AKCI pod popisem produktu/totéž lze také provést v sekci listu produktů produkt-list.tpl , kde místo VÝPRODEJ! ... {l s='On sale!'} vložíme shodný kód, doporučuji zmenšit obrázek asi o 50%, ozn. např. akce_cz_.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathew_MT Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Hello helloTak ja mam tiez 1.2.5 a mi to nefungovalo, a troska som s tym zabojoval a ked som kod napisal takto tak mi to funguje.Tento kod: {if $product.on_sale} {elseif ($product->reduction_price != 0 || $product->reduction_percent != 0) && ($product->reduction_from == $product->reduction_to OR ($smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' <= $product->reduction_to && $smarty.now|date_format:'%Y-%m-%d' >= $product->reduction_from))} {l s=''} {/if} treba vlozit do homefeatured.tlp niekde za: getImageLink($product.link_rewrite, $product.id_image, 'home')}" height="{$homeSize.height}" width="{$homeSize.width}" alt="{$product.legend|escape:htmlall:'UTF-8'}" /> Ja som pouzil subor akcia_sk.png ulozeny v img adresari temy /themes/prestashop/imgBTW: s product.tpl sa treba hrat len vtedy ak chces zmenit obrazok v detailnom zobrazeni produktu.Popracujem este na tom aby to rozlisovalo novinky a akcie a este sa ozvem ...:-)moj web : www.lienkashop.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojkas Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ahoj, bude to fungovat i v 1.5.x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts