hubija Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Dobrý den, řeším 2 problémy s instalací PS. Předem říkám že nejsem odborníkem na tento redakční systém, ale nějaké zkušenosti už mám. Nikdy jsem se samostatnou instalací neměl problém, vždy jsem využíval služeb hostingzdarma. Teď k věci. Nejprve jsem nainstaloval nejnovější verzi PS v.1.4.6.2 vše proběhlo v pořádku, ale měl jsem potíže s nastavením češtiny, proto jsem se rozhodl že tuto verzi smažu a nanovo nainstaluji starší se kterou jsem dříve neměl problémy, ani s češtinou. Bohužel při těchto opakovaných pokusech se instalace vždy zastavila na 4. bodě instalace - tam kde se nastavuje heslo. Po opravdu hodně pokusech jsem to vzdal a řekl jsem si že nainstaluji zpět nejnovější verzi a ono ejhle.. instalace se sice úspěšně dokončí, ale domovská stránka eshopu je prázdná, pouze s nahraným logem při instalaci. Možná je to nějaký primitivní problém, ale já jsem na něj nenašel nikde odpověď a vždy před tím jsem měl na domovské stránce již demo eshopu. Ještě podotýkám že při každé nové instalaci jsem udělal i novou databázi. Moc děkuji za jakékoli rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_a_d_e_k Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Zdravím, jsem úplným nováčkem a narazil jsem na stejný problém. Ve čtvrtém kroku "Store information" se mi nedaří dál pokračovat. Žádná chybová hláška. Co s tím? Jak prestashop nainstalovat? Děkuji, Radek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 V případě zájmu jsem schopný pomoc s dokončení instalace. Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts