vojcek Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Zdravím, nevíte někdo, jak docílit toho, aby se v BO - Orders zobrazoval další atribut např. ID prodejce (viz. příloha). Mám v databázi vytvořenou tabulku: Obchodnik, kde je atribut: kod_obchodnika, takže by se to dalo načítat odtud.......osobně se myslím, že by se měl nějak pozměnit soubor: tabs/AdminOrders.php jenže vůbec netuším jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojcek Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 V 1. příspěvku jsem to špatně formuloval.......ID by se nenačítalo z vytvořené tabulky, ale z kolonky při koupi zboží, kterou by zákazník vyplnil viz. příloha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojcek Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Tak už se mi podařilo dosáhnout toho, že se mi v záhlaví objeví požadovaný nápis ID obchodníka, dosáhl jsem toho přidáním tohoto řádku: 'id_obchodnika' => array('title' => $this->l('ID obchodníka'), 'width' => 100), do souboru AdminOrders.php. Vůbec si ale nevím rady s tím co tam připsat, aby to bylo provázané s kolonkou, která se vyplní při nákupu zboží. Můžete mi poradit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts