rubikmm Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Descriere: Am instalat Prestashop. Totul era in romana si back si front. Am creat 2 useri. Am setat limbile - default EN, dezactivat restul. Din cauza ca cei doi useri au fost creati cand era default lang. RO - desi apare la Angajati ca sunt cu limba EN ei au ramas blocati pe RO, dar fiindca am dezactivat celelalte limbaje si am lasat doar EN, doar EN apare si acolo la selectia limbi lor pentru Back Office. Asta ar fi eroarea. O raportez undeva in EN? Sa ma scuzati pentru comoditatea de a pune direct intrebarea si ca n-am scormonit mai mult inainte. Am timpul extrem de limitat si nu vroiam nici sa uit de bug. Macar cu atat sa contribui si eu la Prestashop. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 pai cred ca te lasam sa contribui si tu cu ceva ... vezi BUG TRACKER sus de tot in fereastra asta. si dupa ce ai anuntat noul bug poate schimbi in preferinte user (langa logo) limba curenta in engleza Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts