aolcer Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Siteye üye olanların ürünler hakkında yorum girebilmesi çok hoş bir özellik ama ben üye olmayanlarında ürünler hakkında yorum girebilmesini istiyorum. Bu mümkünmü? mümkünse nereden yapıldığını bulamadım.Ayrıca müşterilerin ürünlere puan vermesini sağlayan bildiğiniz bir modül varmı?Yardımcı olabilcecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimSaygılarıma Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 orumlar sadece kayıtlı kullanıcılara açk olarak tasarlanmış Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 yorumlar sadece kayıtlı kullanıcılara açk olarak tasarlanmış demişsiniz ama bunun bir çözümü vardır diye umuyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Merhaba,siz hangi comment modülünü kullanıyorsunuz?1.3 sürümünde bunu yönetim panelinden belirliyebiliryorsunuz. Modül ayarlarına gidiniz ve Accept or not anonymous post ? (not registered users) sorusuna kutuyu işaretleyip kayıtlayınız.Dosya ekte !Modülü deneyin ve ayrıntıları burdan bildirin, ellimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Kolay gelsin... product_comments_1_3.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Çok teşekkür ederim basar67modüller bölümünde "Your version of PrestaShop is to low for this module. Please upgrade! " diye bir uyarı yazıcı çıkmasına rağmen gayet güzel çalışıyor. Türkçeleştirdim ve tam istediğim gibi olduVakit ayırdığın için tekrar çok teşekkür ederimSaygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Merhaba,önemli değil ;-) Yazı rahatsız ediyorsa product_comments.php dosyası içinden kaldırabilirsin.(143 -145 satır) bul ve sil: case 'PSVERSION': $this->maj = $this->l('Your version of PrestaShop is to low for this module. Please upgrade!'); break; Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecoder2009 Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 bu modulun nasıl kurulacağına dair bilgi verebilirmisiniz modul kurulumu yapmadımda bu zaman kadar Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 23, 2009 Author Share Posted March 23, 2009 Zip dosyası içindeki klasörü olduğu gibi, sitenizdeki modules klasörü içerisine upload ediyorsunuz. sonra admin panelde moduller kısmıda o modülünde adı görülüyor. modul adının yanındaki kur'u kliklemeniz yeterli Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcHunter Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Selam,Bana kalırsa üye olmayanlara açık olursa ülkemizde çok düzeyli insanlar olduğu kadar, seviyesiz ve terbiyesiz insanlar da var. Üye olmadan sırf size terbiyesizlik olsun diye, olur olmaz kelimeler yazabilirler müşterilerinizin sitesine.Bu yönden de düşünmek gerekir bence.Ama WP deki gibi, yazılan yorumlar Admin kontrolüne tabi tutulursa, en azından çirkin yorumları yayınlamak zorunda kalmazsınız.Saygılar, kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecoder2009 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 peki yazılan yorumlar direk mi yayınlanıyor admin onayından geçmesi daha iyi olur birde bu modullerde hangi isimde gorunuyor ben bunu moduller icine zip olarak attım ama 1.3 versiyonda bir sey goremedim Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 zip dosyayı açman ve içindeki klasörü upload etmeniz gerekiyor. ondan sonra modüller listesinde görebilirsiniz. Ayrıca yorum için üye olmak gerekekip gerekmediği ve admin onayı gerekip gerekmediğini istediğiniz gibi ayarlayabiliryorsunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecoder2009 Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 hocam modul konfigure kısımından ayarları yaptım ama hala uye olunmadan yorum eklenemiyor ve birde eklenen yorumları admin panelinden gorup yonetemiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
aolcer Posted March 24, 2009 Author Share Posted March 24, 2009 configure kısmındaki ilk şık "Accept or not anonymous post ? (not registered users)" seçili olduğu zaman isteyen üye olmadan da yorum yapabiliyor. başka bir ayar gerekmiyor. ben kurdum ve hiç sorunsuz çalıştı. Bir hata mesajı alıyorsan onu söylersen belki yardımcı olabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts