Milan Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 www.werewolfshop.cz libili by se Vám stránky jako potenciálnímu zákaznikovi? Uvítám jakoukoli připomínku. Předem děkuji za Vaše reakce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Nelibili. - klasicky sablony design - neprehledne - male pismo - spousta jakesi reklamy - jde o prodej, nikoliv o poslech hudby u nakupovani. Pokud je jukebox nutnosti, tak zkontrastnit - toplist nikoho nezajima - naopak odkaz na FB je dulezity Link to comment Share on other sites More sharing options...
mireka Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Stránka se mi vůbec nenačte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 mireka: Forpsi mělo v jednu chvili docela dlouhy vypadek Polka: děkuji za připomínky, - s tím základním vzhledem mám v plánu udělat něco už dělší dobu. - Jukebox tam je protože jsou v něm ukázky z námi vydaných alb - Top list jsem dával jen na zkoušku, pač jsem nevěděl jestli mám věřit stats v prestě nebo google amalytics ... půjde na pravdu boží ...... Kde ti připadají malá písmena a co by jsi konkrétně udělal pro zpřehlednění? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Obrázky nejdou zvětšit. Neslušelo by shopu spíš kompletní tykání? Jinak mi to přijde docela dobrý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Tak dnes jsem teda udelal nejake upravy a zmeny aby to trochu vypadalo... tuk66: obrazky nejdou zvetsovas schvalne, mel jsem problemy s lidma co si je ke me chodili kopirovat a delali si tak obali na CD...udelal jsem velkou chybu ze jsem nevkladal vodotisk uz na zacatku ...pak kdyz bylo priliz mnoho obrazku, server to uz dodatecne nezvladl a ja musel rucne vkladat cca 500 obr. znova...tak jsem to vyresil nakonec tak, ze je tam nechavam jen v max 300x300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 No, ono to šlo vyřešit i jinak. Stačilo si všechny obrázky ze serveru zkopírovat do PC, stáhnout si nějakej free program, kterej masově upravuje obrázky, hodit tam vodoznak a tradáááá, nakopírovat to nazpátek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 mel jsem problemy s lidma co si je ke me chodili kopirovat a delali si tak obali na CD Co by za to jiní dali, kdyby jim chodili lidi na shop, i třeba jen pro obrázky. Je to návštěvnost, která se postupem času může vyvinout v prodej. Alespoň o shopu lidi, který to zajímá, budou vědět. Něco jako reklama zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Černý design se mi hodně líbí, opravdu hodně, příjde mi sladěný s tématikou... Občas tam jsou k nalezení i prvky, které ještě nejsou "přegrafikovány", jako například tlačítko Hledat nahoře, ale jinak dobrý... Mně se to zdá celkem v pohodě... Jinak chybí informace o gramáži triček... To jen tak mimochodem, ale těch informací, co tam chybí, je asi povíceru... A ještě jedna chybka: do URL ti to nepřepisuje diakritiku, viz např.: http://werewolfshop.cz/2651-paess-monte-liliorun.html'>http://werewolfshop.cz/2651-paess-monte-liliorun.html místo http://werewolfshop.cz/2651-pacess-monte-liliorun.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofi Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Třeba to máš záměrně,ale kdo má trochu horší zrak,tak se mu musí špatně číst ve středovým sloupci.Asi bych změnil písmo. Jinak dost slušný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totallighting.sk Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Suhlasim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts