grizzly Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Buna, Va rog ajutor pentru urmatoarea situatie: Cand incerc sa uploadez produsele dintr'un fisier .csv totul merge ok pana la un moment dat, cand BO se blocheaza(ca in imaginea de mai jos). Nu'mi da nici o eroare, pur si simplu se blocheaza. Upload-ul facut fara poze merge bine pana la capat, dar cand ii dau si poze, cred ca'mi ia in jur de 250 de produse, dupa care se blocheaza. Are cineva vreo idee care ar fi problema? Multumiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 incearca sa faci upload pe un server local si apoi muti informatiile problema ta ar putea tine de setari din php.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 incearca sa faci upload pe un server local si apoi muti informatiile problema ta ar putea tine de setari din php.ini Unde se afla php.ini si cam de ce ari tine eroarea aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 http://www.php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-execution-time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts