nilca Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Merhabalar ,PrestaShop ile Kategorileri resimli gösterebiliyormuyuz /veya html kodları ile (Ana Sayfa orta kutu editöründe) yapabilirmiyiz ?Bu şekilde (Farklı bir sistem ile yapmış olduğum kategori örneği); Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaTaLiTe Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 aynısını ben anlatmaya calıstım basar67 nin son modülünde inş olur boyle bişey Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Merhaba,fikirleriniz için teşekürler, resimli kategori menüsü sekmeanasayfa modülüne ekledim.SekmeAnasayfa Modülü Update 0.2Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nilca Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Merhaba,fikirleriniz için teşekürler, resimli kategori menüsü sekmeanasayfa modülüne ekledim.SekmeAnasayfa Modülü Update 0.2Kolay gelsin... Çok çok teşekkür ediyor çalışmalarınızın devamını bekliyoruz..Arkadaşlara seslenmek istiyorum elimizden gelenleri yapıp http://www.prestashop.com adresinde paylaşalım....Kolay gelsinBir mum başka bir mumu tutuştursa ışığından hiç bir şey kaybetmez. ...Saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Anasayfada resimli kategori görüntülemek için sizlere "Homecategories" modülünü tevsiye ederim.modülü BURADAN indirebilirsiniz.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
umutoflaz Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Çok güzel çalışmalar bu kırmızı temayı bizimle paylaşırsanız seviniriz aslında emeğine sağlık harikasınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts